Gå til innhold

Severe Defiance: The Invasion of Norway 1940


Anbefalte innlegg

             11b8cdb67e756746492eb07bfd62b1d7.png

 

Heyo, ny på forumet her og tenkte jeg kunne dele et prosjekt jeg jobber med her! Regner med det er veldig relevant med tanke på at så å si alle her er norske og at det sikkert er noen historie-interesserte her også.

 

Prosjektet er ganske enkelt forklart en modifikasjon for andre verdenskrigs-spillet 'Day of Infamy'. Mens Day of Infamy allerede er sluppet ut på Steam så er dette prosjektet fortsatt i oppstartsfasen, men en god del innhold er allerede blitt laget. Fra et historisk perspektiv så har prosjektet som mål (som navnet også tilsier) å dekke den 62 dager lange invasjonen av Norge som skjedde i 1940. 

 

Det er flere grunner til å lage noe som for mange er en ganske liten og obskur del av verdenskrigen, men noen av de mest interessante argumentene/grunnene er at den norske hæren anno 1940 ikke er noe som er blitt gjort tidligere i et spill, og at det fra et historisk perspektiv også tillater å skape spennende gameplay av en ganske asymmetrisk type. Når jeg sier dette mener jeg at den norske hæren og den tyske hæren på papiret var ekstremt forskjellige i kamp.

 

Den norske hæren hadde i årene før krigen lidd av budsjettkutt, dårlig trening og mangel på utstyr men vi klarte likevel å holde ut 2 måneder med kamp mot verdens største og mest avanserte hær, mer enn noe annet europeisk land som ble invadert av tyskerne, noe som er et lite mirakel egentlig. 

 

Dere som er interesserte kan lese mye mer informasjon, begrunnelser og mål bak prosjektet i DENNE artikkelen som jeg postet på MoDDb-siden til prosjektet. Anbefaler også å titte gjennom media-galleriet på MoDDb-siden, kan hende du synes det er interessant. 

 

Og til dere som ikke føler for å lese en lang artikkel så kan jeg blant annet vise frem noen våpen som er unike for den norske hæren som hittil er blitt laget. Såvidt jeg vet så har mange av disse aldri blitt inkludert i noe spill, så mye av dette er nok typ "worlds first".

 

render_krag.png

 

 

madsen_render.png

 

 

render_sniper.png

 

render_bergmann.png

 

Takk for at du tittet gjennom innlegget og alle bildene! Jeg kommer sikkert til å oppdatere den tråden her iblant hvis folk synes prosjektet virker stas.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...