Gå til innhold

Romfart og astronomi - diskusjon, nyheter og annet som opptar deg


Enceladus

Anbefalte innlegg

Må si jeg er lettet over at static fire har gått bra. Det siste året har hatt litt flere eksplosjoner enn jeg liker. Klart at SpaceX må finne ut av ting og gjøre tester, men det er litt slik at man kan begynne å tvile på hele designet.

Nå gleder jeg meg til 150 meters hoppet. Om dette går bra er de tilbake til der de var med Starhopper, bare med et design som er mye nærmere å kunne nå rommet.

Da vil det neste være høyere hopp, etter hvert til over Karman linjen, og så utprøving av landingsmanøveren der de går fra horisontal til vertikal orientering helt i siste øyeblikk. Det blir noe å se!

Og når Starship begynner å bli klar, da blir det neste Super Heavy, og deretter Starship + Super Heavy! De neste årene blir spennende.

Endret av Espen Hugaas Andersen
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Quote

On Aug. 1, NASA astronauts Robert Behnken and Douglas Hurley will depart from the International Space Station aboard SpaceX’s Dragon “Endeavour” spacecraft after their mission aboard our orbiting laboratory. Starting at 5:15 p.m. EDT, tune in for our live coverage to see the duo undock from the station and make their return back to planet Earth.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er forventet et hopp med Starship SN5 snart. Er godt med folk som ser på akkurat nå. Har lyst å se det live men tror jeg må kapitulere snart og gå til køys.

 

Quote

Today may be the day SpaceX’s Starship prototype takes flight

https://arstechnica.com/science/2020/08/today-may-be-the-day-spacexs-starship-prototype-takes-flight/

Endret av Enceladus
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...