Gå til innhold

Hjelp til kjøp av Gaming laptop til rundt 10k eller billigere


Anbefalte innlegg

Hei. Ønsker meg en ny laptop til skole, og gaming.

 

 For tiden er DotA2 det eneste spillet jeg spiller, men ønsker gjerne å ha muligheten til å fyre noe Starcraft2 eller CS til tider. 

 

Mesteparten av tiden vil pcen stå på skrivebordet med skjerm og tastatur koblet til, for å få stasjonær-følelsen.Men vil gjerne også bruke den litt til surfing i sofaen eller på skolen og hytten. Tenker derfor at jeg ønsker at skjermen er 17".

I tillegg ønsker jeg at det skal være SSD. Har ikke krav om at det skal være mye langringsplass, klarer meg fint med 250 gb lagring totalt sett, men vil gjerne ha litt SSD tilgjengelig. Forsåvidt unødvendig med 1 tb langring slik mange pcer kommer med.

Har allerede funnet noen kandidater, f.eks disse to:

https://www.komplett.no/product/877675/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/msi-gl72-173-full-hd-matt

 

https://www.komplett.no/product/854096/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/asus-rog-gl752vw-173-full-hd-matt

Prismessig er dette så langt jeg vil strekke meg. Vil gjerne ha noe som er billigere, men det viktige er at man får god valuta for pengene. Det som gjorde meg litt usikker mtp disse var denne testen:http://www.notebookcheck.net/MSI-GL72-6QF-Xotic-PC-Edition-Notebook-Review.161014.0.html
Det står det f.eks at "The screen shows relatively slow response rates in our tests and may be too slow for gamers."

Er det noen andre gode kandidater der ute som gir mer for pengene? Da tenker jeg kanskje særlig på pcer som er billigere, men likevel gode nok?

Endret av aluxez
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar.

Har sett litt etter brukte PCer på Finn, men sitter vel igjen med følelsen av at folk forventer alt for mye for pcer som er flere år gamle. Har heller ikke så veldig lyst til å kjøpe brukt av noen på andre siden av landet, bare av hensyn til sikkerhet.

 

Føler vel kanskje at det du foreslår vil være litt overkill for min bruk? Jeg spiller jo altså ikke spill som er blant de mest krevende. Er heller ikke et must for meg å ha grafikken skrudd på det høyeste heller. 

 

Her er en annen jeg så litt på https://www.proshop.no/Baerbar/HP-ENVY-17-r100no-173/2545085?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

Virker jo bra i forhold til pris i hvert fall? Forskjellen ligger vel i skjermkortet. Er det stor forskjell på nvidia 960 og 950?

Endret av aluxez
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...