Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Thor. skrev (1 time siden):

Anbefaler å kjøpe spill brukt der det er mulig. Nintendo har ikke reduserte priser eller tilbud slik som normale folk.

Det slår dessverre også ut i bruktprisene. De populære spillene kan knapt fås under 500 kroner selv på FINN.no. Fordelen er jo at man kan selge igjen til en ganske høy pris når man er ferdig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal se på spillene som ble nevnt. Mario party er nok ikke aktuelt, kan ikke fordra all døtiden som er når en skal slå terninger, flytte seg på brettet osv. For mye venting mellom slagene rett og slett.

Ser det er en 2019 versjon av switch i butikkene, hva får en her som en ikke får på en eldre switch om jeg kjøper på finn?

Lenke til kommentar
2 hours ago, Nimrad said:

Det slår dessverre også ut i bruktprisene. De populære spillene kan knapt fås under 500 kroner selv på FINN.no. Fordelen er jo at man kan selge igjen til en ganske høy pris når man er ferdig.

Jeg vet, men den som kjøper spillet brukt slipper å tape mye hvis det skal selges videre igjen. Hvis du kjøper et AAA spill til 400 på finn og det koster 700 nytt så har du spart 300.

Også kan du teknisk sett selge det til 400 hvis du vil når du er ferdig med det, hvis prisen på bruktmarkedet ikke har gått ned da.

Lenke til kommentar
Thor. skrev (4 timer siden):

Alenespill: Breath of The Wild. Jeg spilte det i 2017 da det kom ut. Da var jeg permittert fra jobb samme måneden det ble lansert (pga oljekrisen 2016), og brukte godt over 100 timer i denne verdenen. Dette spillet holdt meg gående noen vanskelige måneder.

Alenespill: Super Mario All Stars 3D, inneholder Mario 64, Mario Sunshine og Mario Galaxy

Partyspill, 8 spillere 1 Switch: Smash? Er vel mer VS enn coop, men verdt å nevne.

Coop, 2 spillere 2 Switch: Monster Hunter Rise kom nylig eksklusivt til Switch. Det er tungt å sette seg inn i, men hvis dere er to så blir det nok mye lettere.

Coop, 2 spillere 1 Switch: Luigis Mansion 3, men her er det ikke alltid begge spiller samtidig. så kan være lurt å bytte på hvem som styrer Luigi.

Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe, Diablo 3, Snipperclips, Castle Crashers.

Det er litt vanskelig å vite hva du og din kompis liker.

Anbefaler å kjøpe spill brukt der det er mulig. Nintendo har ikke reduserte priser eller tilbud slik som normale folk.

Bare for å legge til et hysterisk gøy coop spill i den ellers gode listen din her : Overcooked spillene, har hatt veldig mye morro sammen med en kompis eller to med disse spillene :)

Lenke til kommentar

Du kan ta egne backuper av spill, du kan kjøre emulatorer, nettleser, og for noen så er det hobby. Dette er jo egentlig en datamaskin skreddersydd for spilling, med begrensninger satt av Nintendo. Mye av det en datamaskin kan, kan du gjøre med en Switch.

Men som nevnt så gjøres dette på eget ansvar. Nintendo bannlyser konsoller som er tuklet med, de mister tilgang til eShop Nintendo Switch Online og sikkert oppdateringer av spill og konsoll. Dette skjer hvis du er uforsiktig under når du modder.

Det var særlig den delen med backup som gjorde at jeg valgte å modde min, for jeg ønsket å spille en moddet Breath of The Wild med mer content. Og Nintendo har låst savefilene til skylagring og internt minne fordi de er piss redde for at konsollene skal bli exploitet av modifiserte saves som tidligere generasjoner.

Så joke on them, det funket ikke.

Lenke til kommentar
kilik skrev (43 minutter siden):

Nintendo pressekonferanse tirsdag 15. kl. 18.00.

Antar det blir snakk om Switch Pro (som ryktes å være ferdig og klar for butikkene snart), kanskje neste Zelda og kanskje nye Metroid Prime. Blir spennende.

 

Det blir ikke noe Switch Pro på den pressekonferansen nei. Ryktene sier det kommer info før den.

Lenke til kommentar

Vel, hvis den avdukes før E3, så kan vi se software som kjører på den under konferansen.

Jeg tenker det hadde vært merkelig å ikke vise f.eks. neste Zelda uten Switch Pro-grafikk (går rykter om 4k med DLSS) hvis maskinen er rett rundt hjørnet. 

Med andre ord jeg tror ikke vi ser Zelda før Switch Pro er annonsert.

Vi får se.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...