Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

fnwilborn skrev (10 timer siden):

Hva tenker dere om at Skyward Sword er så lavoppløselig og tåkete og kalles likevel en HD remaster?? Personlig sykt skuffet.

Egentlig forventet desverre. Dette lukter cash grab lang vei. 
 

I det minste får vi 60fps og mulighet for å spille med pro kontrollen:p Økt bildeflyt får nok mye å si på kontroll responsen og feelingen ved bruk av bevegelse kontroller også. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skyward sword hadde et slags filter som gjorde at det så ut som et levende maleri. Det var aldri sylskarpt, det skulle det ikke være på Wii hvertfall.

Jeg gleder meg til å spille det med pro controllern, jeg digga virkelig stemninga i SS, musikken er nydelig, men slåss for mye med kontrollen til å orke å fullføre det.

 

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Denne Directen kunne vel med fordel blitt utsatt til de hadde noe mer å komme med. Det meste av det som ble nevnt var småplukk som normalt ville blitt kjapt oppsummert enten før eller etter de virkelige nyhetene. Det ville selvfølgelig stilt seg annerledes om de faktisk kom med en heftig Legend of Zelda 35th Anniversary-pakke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
43 minutes ago, Nimrad said:

Men det gjør det altså, Nintendo på sitt verste akkurat det: https://www.nintendo.com/games/detail/the-legend-of-zelda-skyward-sword-hd-switch/

Herre min hatt. Samme som nye Mario Golf og Pokemon Snap. For en remake. Begynner å miste tolmodigheten med denne gjengen, men de får sikkert solgt massevis da det er en helt ny generasjon som eier Switch.

Lenke til kommentar

Jeg har vurdert å kjøpe meg en switch før sommeren. Men er litt usikker på at det finnes nok spill som interesserer meg. 

Zelda er somregel alltid dull klaff. Men Mario er sånn midt på tre og Pokémon interesserer meg ikke noe særlig med mindre de endrer formelen drastisk. Spill som kan spilles på pc, spilles på pc. Heller ikke veldig fan av indie spill, men liker somregel de som blir utrolig populære. Hvilke spill sitter jeg igjen med da? 

Lenke til kommentar
10 hours ago, Heiti said:

Hvilke spill sitter jeg igjen med da? 

Da sitter du igjen med Zelda BotW, og etter det kan du spille en gammel "klassiker" (som nå kommer med litt bedre oppløsning!!) i Skyward Sword. Spøk til sides; jeg er stor fan av både Zelda og Mario, men etter jeg ble ferdig med de største titlene så sitter jeg igjen med indiespillene. Som ikke engasjerer meg så mye mer enn et par dager av gangen. Uten Mario og Pokémon så er det ikke så mye å hente dessverre ut i fra dine preferanser. BotW var kanskje den beste spillopplevelsen jeg hadde forrige tiår, så sånn sett var det nesten verdt konsollen alene for min del - det var tross alt derfor jeg kjøpte den in the first place.
Men du har jo Mario + Rabbids som er et artig strategispill som ikke ligner mer på Mario enn at det tar noen karakterer derfra. 

Siden du har PC er det nok ikke så mye av de store tredjepartsspillene som er verdt å spille på Switchen. Da tenker jeg på Skyrim, Doom etc. Men om du er mye på farten finst det et stort bibliotek med klassiske 2D-titler som er helt perfekt å ha med seg hvis man skal på hytta eller ut å fly, på bussen eller bare ligge på sofa'n litt før leggetid.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

@Heiti

Jeg er nok litt som deg, interessert i Nintendos spill som ikke er rettet hovedsakelig mot barn, og har PC og Playstation utenom.

For min del har nok BOTW vært god nok grunn alene til å ha maskinen (og er nok et av tidenes beste spill), men etter det spillet så har det ikke vært mange spill jeg har brukt mye tid på. Spilte gjennom Odyssey og synes det var bra. Men jeg sitter stadig og venter på nytt Zelda, Metroid, Mario. Samtidig så tar Nintendo serier som Paper Mario, som tidligere har vært gode spill for alle og gjør dem om til rene barnespill. Jeg begynner å føle på at Nintendo kanskje etter hvert har mistet grepet om spillutvikling. Sammenligner man med Sony feks. så har de et enormt mye større output på AAA-ekslusiver.

Maskinen har blitt brukt til indiespill i ferier og som partykonsoll med venner og familie.

På indiespillfronten så kommer det meste, men det begynner å bli klart at du må være innstilt på å spille den dårligste versjonen av spillet. Det er fint å kunne spille håndholdt, men det er samtidig en del spill jeg dropper å kjøpe fordi ytelsen er for dårlig.

På partyspill er maskinen god. Nintendo har jo sine egne serier, mario kart, party, super smash. I tillegg er det mange indiespill som er gode partyspill. Det er en fordel at ved å kjøpe et ekstra sett joycons så har du plutselig 4 kontrollere til det meste av partyspill.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
1 hour ago, fnwilborn said:

Hva legger du i slagere? Per desember 2020 har de åtte spill som har solgt mer enn 10 millioner. Egenproduserte altså. 

 

https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/software/index.html

Man blir fort blind når man bare vil ha BOTW 2 🤣

 

Her i heimen spilles enda eneren på Wii U 😍

Andre spill spillest mest på Switch.

Endret av Nizzen
Lenke til kommentar

Hadde de kopiert formelen til Master Chief Collection så hadde jeg faktisk kjøpt Switch tvert. Betale en sum for og få en samling Zelda spill ferdig oppusset. Eller Starfox McCloud spillene. 

Ser de har gjort et forsøk på det med Mario, men kunne fint lagt til et par spill når det er priset så dyrt.
https://www.nintendo.com/games/detail/super-mario-3d-all-stars-switch/

Men nå synes jeg i utgangspunktet at det er en uting at de pusser opp så mange gamle spill, selv om de er gode. De burde heller bygge nye spill og nye IPer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...