Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Det må være lov å forvente mer av et såpass stort selskap som Nintendo når det gjelder en slik samlepakke. Når SM64 ikke engang har widescreen støtte eller Super Mario Sunshine kjører i 60fps, så er det fullt forståelig at folk er skuffet. 

Når det gjelder gammel vs ny grafikk så hadde det ikke vært verre enn at Nintendo kunne ha inkludert begge versjonene. Ikke ulikt nyversjonene av Halo 1 og 2.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
PÃ¥inter skrev (Akkurat nå):

Send Nintendo en Mail og fortell de hvordan de best tjener penger og holder firmaet sitt flytende i nedgangstider, de tar sikkert imot all hjelp med glede!

:yes:

Å selge gamle spill i ny innpakning til fullpris er en god måte å tjene penger med minst mulig kostnader. Uten tvil skuffende at de faktisk skal ha fullpris for noe sånn som dette. Hadde forventet mer.

Lenke til kommentar
PÃ¥inter skrev (Akkurat nå):

Send Nintendo en Mail og fortell de hvordan de best tjener penger og holder firmaet sitt flytende i nedgangstider, de tar sikkert imot all hjelp med glede!

:yes:

Det er bedre å si ifra enn at man holder kjeft. 

Jeg er verken analytiker eller eier av aksjer i Nintendo, så for meg betyr det fint lite at Nintendo tjener grovt på en samlepakke med emulerte spill.

(Bare så det er sagt: Jeg skal ha 3D All-Stars uansett. Jeg synes bare at pakken er skuffende og at det er helt på sin plass å kritisere Nintendo for den)

Lenke til kommentar
Nimrad skrev (12 minutter siden):

Jeg synes det må være lov å kritisere Nintendo uten at det skal virke som du tar deg nær av det. Det har vært ganske vanlig å lage remakes denne generasjonen og dette er kanskje en av de som gir minst igjen for pengene av det som er kommet.

Klart det, men fortsatt la være å kjøp, man støtter vel ikke noe men ikke liker?

ps. Også er det forskjell på remake og Remaster!

Nintendo relanserer med noen justeringer

Endret av PÃ¥inter
Lenke til kommentar

Nei, det er litt low effort, helt klart. Det skulle vært å forvente at de la litt mer arbeid inn i det. Men det er likevel mye value i denne spillsamlingen, så jeg gleder meg veldig til jeg får den i posten. Sunshine er eneste spillet i Marius hovedserie jeg ikke har fått spilt. Galaxy med skikkelig kontroll ser jeg fram til. 64 er jo en legende, selv om jeg etterhvert har spilt den såpass mye at de andre er mer tiltrekkende. Men først og fremst gleder jeg meg til å spille disse sammen med kona. Hun har vel ikke spilt noen av dem tror jeg. 

Lenke til kommentar
PÃ¥inter skrev (2 timer siden):

men fortsatt la være å kjøp, man støtter vel ikke noe men ikke liker?

Jeg har aldri vært interessert i den pakken jeg, men det var uansett ikke poenget. De fleste støtter ting som har noen negative sider. Hadde denne pakken vært interessant for meg hadde jeg fint vurdert den, selv om det er tydelig low effort og litt skuffende remake. Ett negativt punkt trenger ikke nødvendigvis å bety at jeg måtte droppe hele kjøpet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde ikke trengt en remake, men det hadde jo vært fint om SM64 fikk samme behandling som det Banjo Kazooie/Tooie fikk på Xbox 360 feks, dvs. HD, widescreen, ordentlig kamerakontroll og at knappeikoner og UI ble oppdatert til slik det er i dag. Når jeg ser at de ikke har endret ikonene en gang så blir jeg litt småskeptisk. Hvordan har de da håndtert at Sunshine var avhengig av analoge triggere når Switch ikke har det feks? Eller at Galaxy i stor grad brukte pekekontrolleren på Wii? 
 

Sett i sammenheng med en prislapp på 600,- så blir det voldsomt. Hadde de tatt 50-150 per spill så hadde det vært helt greit. 
 

Det må være lov å ønske seg mer fra Nintendo, selv om de vi får er «greit nok».

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...