Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Arne skrev (35 minutter siden):

Noen som har fått denne feilmeldingen og vet hva det kan skyldes eller hvor lang tid det tar å fikse? Se vedlagt. Har sendt mail til Bergsala, men det var rimelig dårlig timing mtp. helg...

DFECF4D5-A28A-4515-A4F8-A0B52D7386B8.jpeg

image.png.98e5a0baed18a53f7487cf7016f556b7.png

image.thumb.jpeg.b66c6da129086c429fac68479990c34f.jpeg

image.thumb.jpeg.08ca54888b489d488b30094e23276c72.jpeg
Dette er 3 grunner til utestengelse, vet du om du har brutt noen regler?

Endret av PÃ¥inter
Lenke til kommentar

https://www.vice.com/en_us/article/z3b3z4/the-pursuit-of-cheap-video-games-has-been-getting-switch-owners-banned

Quote

Now, according to the updated policy, after someone shows proof of attempting to dispute the original purchase and pursue a refund, Nintendo can lift the ban. This can happen by attempting to get a refund from the seller (or the website where the code was purchased) or disputing the charge with their bank or card holder. 

 

Endret av Thor.
  • Liker 2
Lenke til kommentar
KoKo_ skrev (4 timer siden):

Må han beherske engelsk på et nivå der han er nødt til å lese lange setninger ofte?  Er ikke nok å lære seg hva de enkelte redskapene og ressursene er (med hint fra bilder)?

Er spillet mye dårligere uten online-abb?

 

Er MineCraft til Switch brukbart?

Om vi voksne som barn klarte å spille relativt avanserte spill på åtti og nittitallet uten store engelskkunnskaper skulle nok et barn klare det samme i dag. Det er klart en syvåring vil ikke få allverdens utbytte av teksten, men det meste av tekst i AC er fluff, så han kommer til å klare seg bedre enn du tror. :)

 

Uten online vil en viktig del av spillet forsvinne, men det er MYE moro å få selv uten den.

Endret av fnwilborn
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Unger syns fort AC blir veldig kjedelig. Det er jo ikke så mye å gjøre annet enn å samle frukt og selge, og betale ned lån. Hvertfall ikke de første 50 timene. Det er ingenting å frykte, som i Minecraft f.eks., der hvis du ikke bygger deg et lite hus og kommer deg innendørs blir du jaga av edderkopper og eksploderende monstre.

Det aller aller verste med AC er all ventinga. Når du MÅ vente til neste dag før noe nytt skjer på øya. Føles som ett av disse "idle" mobilspillene der man gjør alt på en time også må vente ett døgn før noe nytt skjer.

Vil du bygge et par broer over elva di? HAHA. Da må du vente til i morgen før du ser den! Og betale ned et tonn med gjeld!

At en masse trendy streamere har alt ustyret og blueprints i hele verden og lager fantastiske metropolis-øyer nytter ikke for den enkle mann i gata. Disse får tilsendt alt mulig fra følgerene sine.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Animal Crossing er favorittspillet til seksåringen. Han soser rundt og fanger litt fisk og insekter og plasserer ting rundt om kring på øya. Og hogger ned trær. Og gir gaver til alle dyrevennene sine. Har måttet hjelpe ham å oppgradere huset da, det hadde han ikke fått til selv. 

Ellers slutter jeg meg til alt Nikolai sier. Han kjenner ingen andre som spiller det, så da er det liksom ikke så poeng med online.

Men jeg er uenig med sammenligningen med mobilspill. Har aldri gått tom for ting å gjøre (selv om ja, av og til må du vente på enkelte ting).

Lenke til kommentar

På eshop er motogp 18 på tilbud til 90kr, jeg spiller motogp på playstation men av nysgjerrighet prøver jeg på switch, wow det er dårlig! Grafikk er helt grusom, jeg hadde lave forventninger men likevel var jeg ikke forberedt på dette, men det værste er digitale triggere, at Nintendo tok valget med digitale triggere er så utrolig synd med tanke på spesielt racing spill,spill som dette blir jo ikke spillbare med av/på knapp til gass og forbrems! Nintendo har en jobb å gjøre om de vil ha tredjeparts spill fremover..

Endret av Hoigo76
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...