Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er på siste oppdrag på Astral Chain. Alle som har en Switch bør få med seg dette, og jeg tenker det er et spill som lett kan gå under radaren for de fleste.

Gameplayet har noen veldig gode ideer jeg ikke har sett i noe annet spill; du kontrollerer en slags mech, men i stedet for at du sitter inne i den så kontrollerer du den via en kjetting (derav tittelen) litt på samme måte som en hund i bånd. Når du holder LZ nede beveger du mechen rundt og du kan f.eks. sirkle rundt fienden og binde de fast med kjettingen, eller når en fiende styrer imot deg kan du bruke kjettingen som en slags "clothesline" og kaste de tilbake. Du kan også bytte mellom flere typer mechs med forskjellige egenskaper; en har bue og kan angripe flyvende fiender fra avstand, en kan løfte og kaste tunge gjenstander, en oppretter et beskyttende skjold som tåler noen slag, osv.

Selve historien er også overraskende godt fortalt (om enn ikke veldig overraskende for de av oss som har sett en del av denne typen historier) og minner mye om en cyberpunk-anime fra 90-tallet. Tenk AD Police Files, Cyber City Oedo 808 eller Ghost in the Shell, mens den første mechen du får ligner mistenkelig mye på mechen til Shinji i Neon Genesis Evangelion, spesielt om du farger den lilla.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (11 minutter siden):

Da fant dama ut at hun ville ha Animal Crossing. Noen plasser i Oslo man kan få kjøpt spillet? Ser ut som Elkjøp sitt nettlager er eneste plassen jeg finner det, men da tar det vel fort en uke.

Eshop akkurat nå. Elkjøp.no rapporterer 100+ på nettlager (dog jeg tviler) så er vel nærmeste man finner fysisk kopi.

Eller så har du alltids finn.no (som jeg endte opp med).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...