Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Det er rogue-likes der du blir transportert inn i en pokemon i starten, og gjør random-genererte dungeons sammen med andre pokemons. Grinder XP osv. I de første spillene kjørte de en "personlighets-test" i begynnelsen for å finne ut hvilken pokemon du skal bli, men senere fikk man velge starter. Fanger ikke pokemons (siden du er en selv), men får et party og kan bytte ut de når du vil. "Mysteriet" er vel å finne ut hvorfor du ble til en pokemon plutselig (som kan tenke som et menneske, men forstå andre pokemons)

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte meg en Switch 2019 edition her nå litt før jul med Pokèmon Sword som hittil eneste spill ?

Noen her som kan anbefale noen kule eller gode spill til den? Ser litt på eshopen til Nintendo her nå, de har jo ett new year sale som så mange andre har nå ?

Noen som har noen spill og anbefale der ifra? Tenker ikke på multi platform spill da jeg heller spiller de på ps4/pc ;) 

Har tenkt og skaffe meg Mario og det nyeste Zelda spillet i løpet av vinteren/våren tenker jeg, men jeg syns faktisk prisen på spillene inne på e-shopen er ganske så stive, selv på eldre spill ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Zelda og Mario kommer nok ikke til å gå ned i pris med det første.

I tillegg til Super Mario Oddysey og Zelda: Breath of the Wild kan jeg anbefale Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Det er et slags strategispill, søk det opp på youtube før du evt. kjøper det, slik at du får sett litt gameplay. Det passer nemlig ikke for alle.

Ellers har jeg faktisk ikke noe annet å anbefale nå, det er faktisk de tre eneste spillene jeg har til Switch nå. Så den er pakka bort, nå spiller jeg Red Dead Redemption 2 på Playstation 4. Har også Horizon: Zero Dawn og God of War liggende som jeg skal spille gjennom når jeg er ferdig med RDR2 (jeg henger litt etter, kan du si). Så finner jeg nok frem igjen Switchen når Metroid Prime 4 eller neste Breath of the Wild kommer tenker jeg.

Lenke til kommentar
fnwilborn skrev (På 28.7.2019 den 19.37):

Topplister fra spillene jeg har på Switch, sånn omtrentlig rangert. Prone to changes.

 

Av AAA:

 

1. Botw

2. Mario Galaxy

3. Mario kart 8 Deluxe

4. Super Mario Maker

5. Mario Rabbids

 

Av indies:

 

1. Octopath Traveller

2. Stardew Valley

3. Night in the Woods

4. In Between

5. BulbBoy

Siterer meg selv her fra juli i år @Halky. :) Jeg har over 40 spill da, og liker de fleste. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
fnwilborn skrev (På 7.6.2019 den 22.05):

Er mange gode spill til Switch. Ikke minst Nintendo exclusivene. Ikke så mange som hadde WiiU (jeg hadde det dog), så da er det enda flere. 

 

Men indies, der er det mye bra. Tidligere nevnt BulbBoy var neat. Nylig oppdaget jeg Membrane på salg, den er også ganske artig. Metacritic score er på 71, men det er mye pga få reviews (kun syv av dem) og en på 40/100. :)

 

One Eyed Kutkh, som jeg skrev om nylig på Spillhistorie (https://spillhistorie.no/2019/05/20/kjappe-inntrykk-one-eyed-kutkh/), er også ganske kos. Veldig kort, men også veldig billig. :)

 

Hook er et mobilspill opprinnelig tror jeg, men det passer perfekt til Switch og er billig som fy.

 

The Way Remastered har blandet kritikk på Metacritic, kom ut opprinnelig på PC og er nå på Swich også. Likte det veldig godt selv. Minner om Another World.

 

Om du ikke har spilt norske Pode ennå, er Switch perfekt for denne indieperlen.

 

NO THING er en psykedelisk ting man ikke spiller om man har epilepsi. Men interessant nok til at jeg anbefaler å sjekke den ut om den er på salg igjen. :)

 

Samme med Earthworms. Pek og klikk eventyrspill med horrorelementer, som jeg likte å prøve ut.

 

Sparklespillene, jeg tror det er tre av dem nå, er koselig og avslappende og vel verdt å prøve ut. Tenk første del av Spore, bare bedre. :)

Og denne fra juni @Halky :)

Lenke til kommentar

Switch har vist seg å være et helt unyttig kjøp for meg, så vurderer å selge. Spørsmål knyttet til det:

1. Jeg har spill installert på SD-kortet jeg kjøpte. Før et salg antar jeg at hvis jeg sletter alt på konsollen, og logger ut av kontoen min er den klar for å overtas uten at "min" konto vil komme i veien? SD-kortet kan vel fint inkluderes i salget og knyttes til ny bruker?

2. Hvis jeg bestemmer meg for å kjøpe Switch på ny om noen år, eier jeg fortsatt spillene jeg har kjøpt digitalt? (Antar at de er knyttet til brukeren min, Steam style)

Endret av Schweigaard
Lenke til kommentar

Digitale spill er knyttet til kontoen din på Switch. Saves kan du lagre online hvis du betaler for et online membership, men jeg vet ikke hvor lenge de filene ligger hvis du ikke betaler med på subscription eller ikke logger inn på en stund.

Det ble vel besluttet å ikke lagre saves på en slik måte at brukeren fikk tilgang til de. Enten for å tjene mer penger, eller på grunn av at tidligere konsoller (Wii, WiiU, 3DS) kunne softmoddes med korrupte saves.

Lenke til kommentar

Apparently, one of the biggest admirers of the overwhelming Tetris 99 for Nintendo Switch he is the father of the original Tetris, Alexey Pajitnov. In a recent interview, the "Soviet" programmer praised the title that was so successful on the console of the great N.
https://asapland.com/tetris-99-the-father-of-the-original-tetris-is-very-satisfied-with-the-work-done-by-nintendo/13628/#respond

Lenke til kommentar

Prisene på Switch spill holdes kunstig høye selv flere år etter lansering.

Breath of the wild koster etter snart 3 år fortsatt 679 kroner digitalt (litt billigere fysisk)
Mange spill jeg har hatt lyst på til Switch ender jeg med å kjøpe på PC fordi det er 100-150 kroner billigere. Jeg spiller kun på TV-en uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...