Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Har 32gb Sandisk i min. Fant et gammelt sandisk 64gb kort liggende i et skap som jeg putta i switchen for å formattere. Men den klarte ikke å formattere det. Kanskje de går ut på dato? Et sabla mas om å reboote switchen fordi SD kortet ikke var i også.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
17 hours ago, d'espresso said:

Er det noe spesielt man burde tenke på når man kjøper minnekort til Switch, eller er det bare å gå for de semidyre (vel, har nada peiling på minnekort) SanDisk-kortene?

Ja, lagringsplass og lesehastighet må du jo tenke på. Ellers tror jeg ikke det er noe, med mindre det er noen merker som er mer durable enn andre (det vet jeg ikke). Du trenger ikke bruke mer enn et par hundrelapper med mindre du skal ha et kort med så mye lagringsplass som mulig. Jeg har et på 64 gig, som funker ok sammen med internminne på 32 gig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nintendo knuser Microsoft
Det tok Nintendo kun tre år å slå Xbox One

...Nintendo siden lanseringen i mars 2017, at konsollen frem til 7. desember har solgt i 45,92 millioner eksemplarer – gjetter du hvor nærme Xbox One er? 45,24 millioner enheter siden lanseringen i november 2013, altså nærmere syv år.

https://itavisen.no/2019/12/12/nintendo-switch-er-storre-enn-xbox-one/
Nått bæd...

Lenke til kommentar
DKC skrev (22 timer siden):

Har to nye grå Joy Cons som er så innmari glatte at de egentlig ikke er brukendes. Tomlene skilr av stikkene ved den minste bevegelse, og jeg har brukt de i ca 10 timer.

Har du prøvd å vaske av potetgullfett på tomlene eller tørke av kokosbollekrem av stikkene, eller rett og slett legge litt trykk på stikkene med tomlene dine mens du spiller?

Lenke til kommentar
PÃ¥inter skrev (5 timer siden):

Har du prøvd å vaske av potetgullfett på tomlene eller tørke av kokosbollekrem av stikkene, eller rett og slett legge litt trykk på stikkene med tomlene dine mens du spiller?

Spiser ikke junk, og er over snittet opptatt av god håndhygiene, så det er ikke problemet. Tror det går seg til etter litt wear and tear, håper det iallefall. Trykker inn med normal styrke, som holder i massevis på alle andre kontrollere jeg har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...