Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Er det noen som har fått kjøpt Links Awakening LE hos Power? 799 virker som en lokkepris. Kan ikke se at de noen gang har hatt varen..

 

Hvorfor betale 799 for en plastboks når man kan kjøpe det på eshop til 599? Jeg sneik tilogmed til meg -16kr avslag i nintendo points. Nedlastingen var ca 3GB.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor betale 799 for en plastboks når man kan kjøpe det på eshop til 599? Jeg sneik tilogmed til meg -16kr avslag i nintendo points. Nedlastingen var ca 3GB.

Fordi jeg samler, fordi LE’en er stilig, og fordi fysiske kopier av disse spillene holder seg meget godt i verdi.

 

Forresten hadde Elkjøp den alminnelige versjonen til 499 :)

Endret av d'espresso
Lenke til kommentar

Vel, ingen husker nesten noe av moderne spillmusikk, av mange grunner og ikke bare fordi det var "bedre før".

 

-Skal være mer ambient. Ikke noe nytt, jeg merket det godt som fan av Warcraft 2, da Warcraft 3 kom. Sistnevnte hadde musikk som bygde en atmosfære i stedet for å være in your face med fengende melodier slik som i forgjengeren. Musikken blir bare en del av pakka, i stedet for å stå på egne bein.

-Skal tilpasse seg hendelser i spillet, som ofte betyr å ligge i bakgrunnen når det ikke er masse action.

-Være mer realistisk i forhold til setting, for eksempel ikke en instrumental jrock sang med masse synther i et "medieval fantasy"-spill.

-Vi har spilt de gamle favorittene om og om igjen over flere tiår, så vi burde jo huske noe av det.

 

Twilight Princess er et godt moteksempel på dette, vet faktisk ikke om andre spill der det er en egen sang som ligger i bakgrunnen og justeres opp i volum hver gang Link gjør skade på en boss:

Det hjelper virkelig på å få spilleren til å føle seg som en helt.

 

Angående nye spill der musikken er lett å huske kommer Fire Emblem: Three Houses fort opp i tankene, det er mange sanger jeg kommer til å huske lenge i det spillet, samme med Divinity: Original Sin 2, og i Monster Hunter-serien er det stort sett alltid musikk.

 

Når det kommer til musikk for spill satt i "middelalderen" med symfonisk musikk, så er det ganske skivebom når det kommer til tidsriktighet det også: den moderne trompeten er ca 200 år gammel, selv fiolinen er ikke helt 500 år gammel :)

 

 

Selvfølgelig er ikke dette eneste målet på kvalitet, men det er trist at fokuset til spillmusikk har blitt å ikke ta oppmerksomhet.

Lenke til kommentar

Er det noen som har fått kjøpt Links Awakening LE hos Power? 799 virker som en lokkepris. Kan ikke se at de noen gang har hatt varen..

 

 

Jeg har bestilt, vare er sendt til butikk og håper på å motta idag. Mulig svært lavt antall men ikke lokketilbud for de som var tidlig ute, jeg bestilte før de hadde oppdatert produktsiden med bilde engang.  :tease:

Lenke til kommentar

FWIW, så er det at Lite har samme utstyr som den gamle Switchen, uten noen form for forbedring mot drifting, bekreftet for lengst. Spawn Wave tok fra hverandre hele greia for noen uker siden og fant ingen forskjeller på den delen av utstyret. 

 

Jeg på min side har vært heldig med min Switch, kjøpt ved release. Litt drifting en sjelden gang, men ikke plagsomt. Men nå de siste ukene har det plutselig vært merkbart dessverre.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...