Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Da gjør du ikke det da. Blir ikke enklere enn det, Benbjo - spar pengene dine

Jupp, det er det som kommer til å skje. Kanskje det kommer på tilbud en dag til en fornuftig pris.

 

Jeg synes bare det er litt rart at de tar betalt for et håndholdt spill som om det er en fullverdig konsollopplevelse.

 

A link between worlds f.eks kostet 399

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Akkurat denne remaken ser så gjennomført ut at jeg synes ikke det er urimelig at de tar fullpris. Dette virker som noe de har lagt ressurser inn i å gjøre så bra som mulig. Det er ikke en ren grafisk overhaling, men er bygd fra grunnen opp.

 

Ren spekulering fra min side, men jeg tror A Link Between Worlds var et mindre og enklere prosjekt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Men det er jo en fullverdig konsollopplevelse? Jeg har tenkt å spille det i docked modus på 40" skjerm i full HD. At det også kan spilles i håndholdt modus endrer ingenting. Hva med de andre spillene til Switch, som BotW, Super Mario Odyssey, Smash Bros osv? Er dette også håndholdte spill? Switch Lite er jo en ren håndholdt konsoll?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Typisk så har jo håndholdte spill hatt et langt lavere budsjett, men med indiebølgen de siste årene så har det jo dukket opp små spill i stort format.

 

Det blir i dag litt meningsløst å snakke om håndholdt vs. «fullverdig konsollopplevelse», men vi har jo fortsatt forskjellige prisnivåer på spill. Hvorvidt Link’s Awakening er verdt 599,- eller hva det nå enn koster synes jeg er vanskelig å si på forhånd.

 

Men det er klart folk vil sammenligne det med andre, lignende spill i vurderingen av om det er overpriset eller ikke. Ta Bloodstained da (som er helt ræv på Switch, men ellers et bra spill). Ca. 15 timer langt, grafikk i «2,5D», ganske gode produksjonsverdier. Kosta vel rett under 500, og dét synes det var verdt.

Lenke til kommentar

Remaken er ikke særlig imponerende synes nå jeg da. Grafikken gir meg skikkelig Unity-vibber og passer ikke, og det virker som spillet ikke kjører bra heller med framedrops her og der.

 

Ser ut som et spill de egentlig planla å gi ut på 3DS.

 

Ja, de har vært generøse med bloom og fokus-blur. Frameraten går fra 60 til 30 hver gang en ny del av kartet lastes inn.

Lenke til kommentar

Mario Maker 2 er kanskje verdt å plukke til like over 400 kr?

 

Både og. Spillet i seg selv er utrolig bra, men det er to ting du må huske på. For det første er det veldig vanskelig å finne spesifikke brett. Hvis jeg lager et brett du vil prøve, må du enten taste inn koden til brettet, eller følge meg og laste det ned fra brettene jeg har laget. Å bare søke på navnet holder ikke, verken navnet på brettet eller personen som lagde det. Aner ikke hva Nintendo har tenkt her. Vi hadde samme mølet med SMM1, noe som var en av hovedgrunnene til hvorfor jeg droppet det ganske fort.

 

Men for meg er det verste online biten. Nintendo har brukt samme håpløse nettkode som i Smash Bros, noe som i praksis gjør spillet umulig å spille på nettet store deler av tiden. Online Versus og Online Coop er bare å glemme. Hvis én lagger, lagger hele gjengen. Det hjelper ikke hvor rask og bra linje du har. Igjen, aner ikke hva Nintendo har tenkt på her. Vi lever i 2019, og jeg spiller Mario Kart og Splatoon 2 uten problem på nettet. Men et lite 2D Mario-spill går ikke? WTF?

 

Hvis dette ikke er et problem for deg, for all del løp og kjøp. Du må bare vite hva du faktisk får for pengene. Du kan selvsagt søke på brett, og du går neppe tom for content med det første. Jeg sitter ofte og ser enkelte på youtube spille, men å spille de brettele selv blir for kronglete. Jeg må pause videoen et sted der jeg ser koden til brettet, og så taste den inn manuelt. Latterlig system.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...