Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nintendo «vant» E3 med Zelda, men ellers var det tynt. Er vel ikke stort mer enn Zelda og Metroid Prime 4 som er virkelige storspill vi har i vente der? De er også et stykke unna.

 

På de andre konsollene kommer det en del spennende storspill, som Cyberpunk, Death Stranding, Call of Duty, ekte FIFA og The Last of Us 2 for å nevne noe. Alle disse kommer til å selge i bøtter og schpann.

 

Savner en ordentlig AAA storfisk på Switch i litt nærmere fremtid.

Lenke til kommentar

Nintendo vant E3? Jeg husker basically ikke annet enn noe greier om et mørkere Zelda, uten noe særlig å vise frem.

 

Nintendo vinner 2019? Håper nå faen det for det er virkelig på tide det kommer noe som er verdt å spille på den konsollen nå. Har hatt min i et par år eller noe sånn (siden Mario kom ut), og det har ikke vært mye å rope hurra for frem til nå. Zelda hadde jeg allerede spilt igjennom på Wii U. 

Lenke til kommentar

Mario Odyssey og Zelda er bra spill. Mario Party er morsomt. Mario kart er kun en remake men er selvfølgelig morsomt uansett. Donkey Kong Country er kjekt og sonic mania er awesome på switch.

Her er det kun to av spillene som kun er på switch og det er versjonen av mario party og mario odyssey. I tillegg er det en del tredjepartspill som er bra men de er i de aller fleste tilfeller bare bleke kopier av versjonene på de andre konsollene. Dårlig framerate og dårlig oppløsning, noe som gjør at switch først og fremt brukes til Nintendo sine eksklusive titler. Der er det mye dårlig som yoshi crafted world, splatoon 2, arms osv. Noen av de kan selvfølgelig være morsomme i små doser, men trollbinder meg ikke akkurat til skjermen.
De fleste som ramser opp bra spill ender opp med å remse opp indies med såpass dårlig grafikk at deser tilnærmet like ut på switch som på andre konsoller.

Håper de en gang kommer ut med et starfox adventures 2. Da hadde switch vært verdt pengene.

Lenke til kommentar

Jeg begynner å lure på om det var litt uheldig av Nintendo å slippe ut Zelda og Mario samme år. Da måtte det bli ventetid før det neste virkelig store spillet kom (Super Smash Bros er jo ikke helt i samme liga som Zelda og Mario, siden det ikke er så mange fans der). Det hjalp jo ikke at de måtte starte på nytt med Metroid Prime 4 da, det skal sies. Hadde det kommet i år så hadde det sett betraktelig bedre ut.

 

Hvis det nye Zelda kommer litt senere enn det Nintendo vil, kan vi vel risikere at det kommer ganske likt med Metroid Prime 4. Da får vi samme situasjon igjen: det kommer flere virkelig store titler til Switch på kort tid, og i en periode vil da Switch være kongen på haugen. Men når folk begynner å bli ferdig med de spillene, blir det lenge å vente på neste igjen, og det kan bli en ny tørkeperiode lik den vi er inne i nå. Men til syvende og sist har Switch to Zelda spill, et Mario spill (og kanskje et til en gang - det vet vi ikke noe om) og Metroid Prime 4. Så totalt sett blir det jo da en solid konsoll, når en tar med Super Smash Bros, Mario Kart og mye annet.

 

Men det er uansett tørke akkurat nå, og det kan bli det en stund fremover også.

Lenke til kommentar

Lurer på hvor stort problemet det er at FIFA versjonene på Switch er dårligere. Naivt tenker jeg jo at de som spiller FIFA har andre konsoller (og det har de sikkert også hvis Switch versjonen er så dårlig), og at de som har Switch har det for Zelda og Mario, ikke for FIFA. Men det er jo som kjent enormt mange som spiller FIFA, og Switch har solgt veldig bra, så når jeg tenker meg om så antar jeg at overlappen er ganske vesentlig. Og at det da er mange som kunne tenke seg å ha Switch som eneste konsoll, men som har andre konsoller også for å få bedre opplevelser med FIFA (og kanskje andre 3. partsspill også).

Lenke til kommentar

Kjøper ikke helt den påstanden dere kommer med at det blir en tørke periode nå framover(?) Nå på fredagen lanseres Super Mario Maker 2 som etter det jeg har sett ser veldig innholdsrik ut. På slutten av juli lanseres Fire Emblem Three Houses, som ser ut til å bli det mest ambiøse FE til nå, og det sier vell sitt? Ut i august kommer Astral Chain, et originalt spill som blander Bayonetta med Deus Ex etter det jeg har sett. I september får vi remaken av Links Awakening som ser ut til å bli en spennende og gøy sjarmbombe. Og i løpet av høsten får vi Luigis Mansion 3 som jeg tror har potensiale til å bli blant årets beste spill. Jeg har sikkert glemt noen spill men jeg kan ikke se at dette er noe tynn suppe? Hva er det dere egentlig vil ha? Call of Duty 20?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ikke jeg heller. Fire Emblem er heller ikke noe for meg, dessverre. Astral Chain har jeg ikke sett gameplay av, men fem sekunder ut i traileren ser jeg at det bare ikke er min greie. 

 

Det kommer jo en del spill, men få av de treffer meg nå for tida. Skulle gjerne sett et singleplayer eventyrspill med fokus på historie. Eller at Nintendo kom med noe helt nytt, som en ny spillserie. 

 

Links Awakening og sannsynligvis Luigis Mansion 2 er klokkeklare kjøp, men ellers lite å rope halloi for i år for min del. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...