Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

eShop salg nå. 33% off på donkey kong og mario kart, samt en del annet.

Takker for tipset - jeg så at Kotaku hadde rabattkoder for fem forskjellige spill slik at man betalte USD40 pr stykk, men det var koder på Amazon så jeg var usikker på om det kunne brukes her i Norge. Nå slipper jeg å tenke på det og kan kjøpe Mario Kart via eshopen stedet.

 

Har PS4 og PC, men nyanskaffelsen Switch har til nå gitt meg mye mer spillglede. Zelda, Mario Party, Super Mariobros og div oldies fra Neo Geo står konstant og spilles av ungene i bakgrunnen eller med mine hender på spakene når de har lagt seg.

Endret av Retroman
Lenke til kommentar

Må sjekkes opp i :p

 

Ble investering i en Framemeister i går, så har vel i grunn blås retro budjsettet rett til helvete for endte gang dene mnd.

 

Radiant Dawn er en direkte fortsettelse av historien i Path of Radiance. Du får ikke den egentlige slutten på historien hvis du ikke kjøper RD også.  ;)

 

På meg virker det som mange liker PoR bedre enn RD - PoR er hvertfall mye dyrere - men jeg synes begge to var veldig gode. 

Lenke til kommentar

Ok, jeg har en innviklet plan som kan spare en ganske mye penger om en vil forhåndsbestille mange spill:

 

Siden thegamecollection.net har en kampanje der du får 10% rabatt dersom man handler for mer enn 75 pund. Når du bestiller til Norge slipper du å betale moms til butikken, og de har ganske mange spill som havner under 350-kronersgrensa med 10% rabatt. Hvis man forhåndsbestiller vil spillene bli sendt hver for seg og havne under grensa (man kan vel legge til ett som er ute allerede i tillegg da).

 

Hvis jeg har regnet riktig vil alle disse havne under grensa:

Mario Maker 2

Astral Chain

Ni No Kuni

Luigi's Mansion 3

Fire Emblem

Pokemon Sword/Shield

 

New Super Mario Bros U. Deluxe

Super Mario Odyssey

Pokemon Let's Go

Super Mario Party

Yoshi's Crafted World

Splatoon 2

Mario Tennis Aces

Tropical Freeze

Diablo III

 

Alle er på ca. 40 pund som blir til ca. 30 pund når moms og 10% er trukket fra.

Det er ca 330 kroner med dagens valuta, så det skal jo ikke mye slingring til før de bikker over igjen. Men jeg tror ikke de tar seg betalt før det sendes, og det kan jo alltids avbestilles hvis kronen skal falle mer.

 

Hmm, er fristende å bruke opp årets budsjett på spill på en gang, altså. Mye her kan vel selges på finn igjen for høyere pris enn dette.

 

EDIT: Bah, glem det. Så ikke før etterpå at det var frakt på to pund pr ting, som gir 353 kr pr ting og over tollgrensen. Tøys!

Endret av Mør stønt-ape
Lenke til kommentar

Prøvde oss på Mario Kart ettersom det fantes "steering assist". Tok noen få runder før han ble frustrert av å "ikke få det til" som han over skriver. Skal nok fint kunne spille det etter noe tilvenning med hvilke knapper han skal trykke på. Får prøve igjen imorgen.

 

Zelda BOTW derimot, det likte han, å utforske great plateau og samle blomster, sopp osv falt i smak, riktignok måtte det hjelp til når man traff på fiender...

Lenke til kommentar

Prøvde oss på Mario Kart ettersom det fantes "steering assist". Tok noen få runder før han ble frustrert av å "ikke få det til" som han over skriver. Skal nok fint kunne spille det etter noe tilvenning med hvilke knapper han skal trykke på. Får prøve igjen imorgen.

 

Prøv å ha automatisk akselerasjon også, det gjør det enda enklere. Da trenger han kun å styre, så kan han begynne å bruke items når han er trygg på styringen.

 

Tror ikke poden min er klar for BotW enda, han har prestert å få mareritt av Paw Patrol...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...