Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

E3! Kun fått sett MS streamen så langt. Frister å gå for team xbox neste gen(i tillegg til nintendo) selv om jeg så langt alltid har hatt nintendo og evt Sony. Skal se Nintendo nå. På ipaden siden jeg ikke har nett på nye stedet vi flyttet til i helgen. Håper ikke jeg går tom for GB. Nær limiten.

Lenke til kommentar

HAHAHAHHAA beste trollinga den der Banjo Kazooie revealen til smash ass! :D Dauer.

 

"The sequel to BotW is now in development" OH BOY! Å den teaseren så jo helt sjuk ut. Skikkelig mørkt på grensa til horror den karen vi fikk se! Elsker det allerede :D

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Alt i alt en solid direct med masse info og selvbevisst humor. Bowser i begynnelsen og Banjo & Kazooie-silhuetten var topp. Likte også at de anerkjente at ja, selvfølgelig er det en ting til på slutten.

 

Men var det egentlig noen overraskelser? Konge med litt BotW 2, men vi visste vel at den var på vei?

 

Tror likevel det er beste E3 på en stund om man måler i antall spill jeg bryr meg om: Cadence of Hyrule kommer snart, Link's Awakening ser flott ut og fikk dato. Skal bli spennende å se hvor bra Witcher 3 kjører, og jeg er vagt interessert i Astral Chain og Fire Emblem. Og BotW 2 ga meg selvsagt lyst til å tømme lommeboken inn i skjermen.

Lenke til kommentar

Er ekstremt klar for BotW 2 å er glad de valgte å fortsette å bygge på samme engine og assets (tipper i alle fall det er det de gjør) for kortere utviklingstid, men det er vel fortsatt veldig tidlig i utviklingen å jeg er ikke glad i å få teaset spill så lenge før release. Er jo det MS har fått mye tyn for før og også lært av i ettertid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...