Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Vet ikke om jeg nevnte det her, men bestilte SMP fra shop4no som jeg er blitt anbefalt. Glemte i farten tollreglene. Spillet koster 400 kr inkl frakt, altså 50 kr over grensen. Så blir fort 600+ for meg dette, med toll og mva regnet med. Får håpe Posten dummer seg ut. :p Spillet ble sendt i går, så får det nok først til uka.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Online abb er per bruker. Så ett år i family er langt billigere enn tre separate. Velg en av brukerne til hist og bestill family. Inviter de andre til familien til første bruker. Når de har akseptert, kan de også bruke abb.

 

Kjøpte et familieabonnement, så ungene får spilt online, men blir rimelig oppgitt over hvordan Nintendo holder på. De er vel de eneste som tvinger flere abonnement på en enkelt konsoll.

 

Ser at ungene allerede ligger inne i en Family Group, så da er vel ting i orden?

 

Det har vært mye fokusert på at Switch Online er så billig, men personlig synes jeg foreløpig f.eks PS+ for cirka 400 kr gir langt mer verdi for pengene enn 333 kr hos Nintendo. Vi får se hvordan det utarter seg, men jeg har ikke mye forhåpninger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vet ikke om jeg nevnte det her, men bestilte SMP fra shop4no som jeg er blitt anbefalt. Glemte i farten tollreglene. Spillet koster 400 kr inkl frakt, altså 50 kr over grensen. Så blir fort 600+ for meg dette, med toll og mva regnet med. Får håpe Posten dummer seg ut. :p Spillet ble sendt i går, så får det nok først til uka.

Har bikka grensa der med ett uhell ett par ganger. Så langt har det gåttt fint :p Forøvrig helt super side, har sikkert bestilt 45+ spill derifra.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

De var faktisk utsolgt for SMP på Elkjøp Ullevål. Hvor vanskelig er det å ta inn nok spill liksom?

 

 

Handler vel mer om å ikke ta inn for mye. Fysisk spillsalg er mer eller mindre dødt, så utenom FIFA og sikkerstikk som GTA vet du aldri om du kommer til å selge 5 eller 50. Ingen butikker har råd til å sitte med overlager, så da tar man inn nok til forhåndsbestillinger + litt ekstra. Elkjøp Lørenskog, Sandvika og Strømmen har fortsatt på lager iflg elkjop.no.

Lenke til kommentar

Litt todelt til Super Mario Party så langt. Mini-games er veldig solide, og selv etter å ha fullført 15-turn games på alle fire brett så hadde vi vel kun to tilfeller hvor vi fikk samme mini-gamet så det knuser jo Mario Party 10 ganske så solid der. Mini-games er også uten tvil det beste i serien så langt, veldig solid og joy-cons fungerer veldig bra selv om de blir litt små og det er litt snodig hvordan analogsticken havner på forskjellige steder på kontrolleren for forskjellige spillere.

 

Men det er dessverre endel områder hvor spillet skuffer. Kartene/brettene er rett og slett knøttsmå. De minste vi har hatt i serien noengang. Nå har ikke størrelsen hatt så fryktelig stor betydning i de siste spillene i serien ettersom de tok det idiotiske valget om at alle skulle sitte i samme cart og ikke gå fritt på brettet. De har heldigvis gått bort ifra det som helt utvilsomt er en massiv forbedring men når brettet blir så lite så føles ting litt meningsløst da det er så kort mellom hver stjerne. Spiller du som bowser og da har muligheten for å rulle 9-10 på terningen, pluss du har en ally, to eller tre + dash mushroom så vil du ha temmelig stor sannsynlighet for å kunne komme deg fra en stjerne til en annen nesten uavhengig av hvor den dukker opp på kartet.

 

Stjerner er av langt mindre betydning føles det som når brettet er såpass kompakt og du spretter mellom den ene til den andre hele tiden. Det fjerner også veldig mye av det strategiske med tanke på veivalg osv..

 

En annen ting er at spillet føles mer "barnevennlig". Det å lande på bad luck spots har nærmest ingenting å si. Så langt så har vi ALDRI sett muligheten for å miste en stjerne? Selv ikke når du er inne i de siste tre rundene hvor bad luck spots blir til ekstra bad luck så er det kun snakk om å miste helt trivielle ting som coins.

 

Og dette blir jo bare ytterligere meningsløst av det faktum at stjerner plutselig er billigere enn før, så nå koster det bare 10 coins per og samtidig så får du alltid coins uansett hvor ræva du gjør det i mini-games, nesten samtlige spots på brettet vil gi deg coins osv så det er ekstremt sjeldent du vil havne i situasjoner hvor du ikke har råd til stjerne, items eller noe som helst. Du er egentlig alltid "rik" i forhold til hva prisene på items, stjerne osv er.. Og da blir bad spots enda mer trivillege da de i worst case fratar deg en en minimal mengde med coins.

 

 

Det er utrolig synd at når de først virkelig leverer på mini-games og endelig går bort ifra at alle må kjøre rundt i en og samme cart på brettene at de klarer å levere noe av det kjedeligste i serien hva gjelder brettdesign og gameplay.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...