Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

3rd Party Digital Sales on Nintendo Switch Exceed Physical Sales for the First Time in United States Nintendo Switch reveals information about the digital sales of 3rd party developed games on the Nintendo Switch

 

https://www.dualshockers.com/3rd-party-digital-sales-nintendo-switch-exceed-physical-goods-first-time-united-states/

 

Enda et bevis på at salgstallsstatistikken snart må ha med digitale salg som default...!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har noen erfaring med Hori Nintendo Switch Horipad versus Nintendo sin egen pro controller? Ville vanligvis ikke vurdert third party men den ser ganske grei ut på bildene, Hori har rykte for å være bra kvalitet og den koster kun 299 på tilbud nå mot Nintendo sin controller som bare er kvalmt overpriset til 700ish kroner.

Lenke til kommentar

Å faen den var kablet ja... Derp. Gikk bare automatisk ut ifra at den var trådløs og visste ikke at Nintendo hadde kablet alternativ som var billigere enn den trådløse heller. Kablet gidder jeg ikke uansett så da dropper jeg det :p

 

EDIT: Sikker på at Nintendo har egen kablet pro kontroller? Sjekket det opp og finner bare offisielt lisensierte kontrollere fra Hori, PDP og PowerA.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Nintendo har ikke noen alternativ Pro Controller med ledning nei. Mitt forslag er å kjøpe Pro Controller først som sist, alt annet er sløsing med penger. Det er den beste kontrolleren, punktum. Den blir sannsynligvis billigere når USB-C er vanligere og de kan droppe kabelen fra eska, men akkurat nå koster den det den koster. Skal du kjøpe en 2m USB-C kabel så koster den 200-300 kr alene (får sikkert tak i noe billig-crap på ebay/amazon som ikke tåler å brukes, men jeg sjekka laveste pris på Komplett)

Lenke til kommentar

Å faen den var kablet ja... Derp. Gikk bare automatisk ut ifra at den var trådløs og visste ikke at Nintendo hadde kablet alternativ som var billigere enn den trådløse heller. Kablet gidder jeg ikke uansett så da dropper jeg det :p

 

EDIT: Sikker på at Nintendo har egen kablet pro kontroller? Sjekket det opp og finner bare offisielt lisensierte kontrollere fra Hori, PDP og PowerA.

Var denne jeg mente jeg hadde sett,men den er lisensiert av Nintendo ja. Ikke produsert av tydeligvis :p

 

https://coop.no/sortiment/obs-sortiment/elektronikk/underholdning/konsoller-og-tilbehor/nintendo-switch-708056061937?variantCode=511948

Lenke til kommentar

Ja fort gjort, embalasjene ser jo så godt som Nintendo-made ut.

 

Kabler har jo alltid vært svindyrt i Norge. Nå har jeg ingen USB-C kabler men jeg har haugevis med andre kabler fra ebay av alle slag som kostet 10-20 kroner og de fungerer knall enda.

Lenke til kommentar

 

 

´

Ser man på perioden etter at spill kom i 3D, så er det faktisk veldig jevnt. Eneste som skiller seg ut her er Mario Kart og New Super Mario Bros, begge til DS og Wii. Så det kommer litt an på hvordan du velger å se på det. Synes i alle fall ikke at det er så entydig.

Hvordan kan du si at det var jevnt? NSMB banket 3D-Mario på både DS og Wii.

 

Nå sa jeg jo tidligere i innlegget du siterte at i rene tall så kan du ha rett, men du spør hvordan jeg kan si det er jevnt? Leser du innlegget så sier jeg jo at NSMB og Mario Kart skiller seg ut, men ellers er salgstallene jevne. Hovedpoenget mitt er uansett at det blir feil å trekke konklusjonen kun ut fra salgstall. Sier ikke at du tar feil, men at det er flere nyanser å ta hensyn til.

 

Jeg skjønner ikke helt hva du mener. Er det andre 2D-Mario det er snakk om her? Skiller seg ut fra hva?

 

Det er også flere ankepunkter til påstanden om at Mario selger best om det er i 2D. En ting er at det kun er det ene spillet (NSMB) som skiller seg ut. En annen ting som kan påvirke salg er det åpenbare spillet på nostalgien til gode gamle Super Mario Bros. Så er det også langt færre 2D spill enn 3D spill (etter at 3D kom). Har ikke regnet på det, men samlet er kanskje ikke forskjellen så stor. Så må vi også klargjøre hva som beregnes som 2D Mario, og hva som regnes for 3D Mario. NSMB er jo for eksempel 2,5D, og Mario Kart, som absolutt må sies å være i 3D, gruset jo NSMB igjen.

 

Derfor synes jeg ikke det er så entydig at 2D spill automatisk selger bedre enn 3D.

Husk at NSMBW økte salget av selve Wii-konsollen, altså var det ikke bare "early adopters" (AKA nostalgi-gjengen) som kjøpte. Så også her feiler spekulasjonene dine. Salget av spillet viste derimot et mønster der spillet solgte jevnt og godt, snarere enn å ha en tidlig salgstopp for så å gå rett i bakken igjen. Salgsmønsteret viser et spill som ble anbefalt videre når noen spilte det, og dermed var det gradvis flere som oppdaget det over tid. Ikke nostalgi, men rett og slett anbefaling til nye spillere.

Lenke til kommentar

Er det noen som har spilt Celeste og vet hva man gjør i rommet i nest siste nivå, den med flere firkanter i forskjellige farger? Jeg regner med at det fører til en kassett, men jeg finner ikke ut av det. Er det lett? Burde jeg finne ut av det?

Hør på musikken for hjelp med timingen. Alt handler om timing i det spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...