Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, virker som luften har gått litt ut av Nintendo-ballongen. 2017 var hinsides bra, men føler at de svidde av alt kruttet med en gang. Hvis ikke enten Metroid Peike 4 eller Pokémon kommer i år så blir 2018 så utrolig mye svakere enn 2017 med tanke på Nintendo-spill. Jeg kjøpte ikke Switch for å spille porter av eldgamle spill (med unntak av Shovel Knight og Stardew Valley (ikke at de er eldgamle akkurat)).

 

Jeg har fortsatt trua på at Nintendo overrasker, enten med nytt Super Mario Maker, Smash eller noe annet. Tipper også at Pokémon blir klart til julesalget i år.

 

Edit: Presisering.

Endret av DKC
Lenke til kommentar

Å det kommer en del store in-house spill i 2018 også. Vi må huske at det har i praksis kommet et stort spill til Switch hver måned siden lansering. Av typen Breath of the Wild, Splatoon 2, SM Odyssey osv. Bare på ett år har det kommet mere kvalitetstitler enn noensinne. Nå vanner de ut eshop med litt "rask" for å fylle tida til neste storspill.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg er cirka midt i. Chapter 8. Bossfightene er utrolige, og det er verdt å ta et par ekstra runder gjennom brettene for å samle mere collectibles eller prøve andre outfits. Første gangen man får en bossfight som varer en hel level er crazy og du skjønner knapt hva som skjer, derfor er det greit å ta dem et par ganger til. Får bare mere penger og items så man taper ikkenoe.

 

Kan bytte outfit på options-skjermen mellom missions. Hvis du har noe unlocked. Fikk et par når jeg la på en Zelda-amiibo jeg har liggende. En Star Fox og en Link, begge har spesielle powers. Kan kjøpe mange i Gates of Hell-butikken. Også unlocker du nye våpen hvis du leverer LP'ene tilbake til GoH. Kan sette dem på enten armer eller føtter eller begge (hvis du har unlocka det i GoH for 30000). 

 

Også husk du kan knuse masse greier i verdenen, stoler, bord, salgsboder etc for mere cash og ingredienser.  Grinde penger er ganske lett bare å gjøre brettene flere ganger, alt respawner. Prøv å lære deg noen komboer så blir det ikke så kjedelig å bare mashe på X. Gjør alle Muspelheim challenge brettene du kommer over, det er stort sett 3-4 i hver Chapter litt gjemt rundt om kring. Der får du ofte en heart piece eller magic bead som øker statene dine permanent. Får du ikke til en challenge, dropp det og gå videre.

Ser du noe som helt garantert er story-progress, se rundt de andre veiene om det er noen underganger under vann eller bak hushjørner etc, ofte trigger story-progress et eller annet som stenger deg ute fra området du er i. Brettene er store og man finner mye snask hvis man utforsker godt.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hva er vitsen med å resette tidene?

 

This only appears to affect the play times listed in your user profile; save data for the titles in question remains unchanged, but you can no longer accurately see how many hours you've sunk into any games you first started playing on launch day. It's unclear if this is a permanent issue or if Nintendo will be able to restore the times via a system update. We have reached out to the company for comment and will report back with a response.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...