Jump to content

Recommended Posts

Hei,

 

Jeg leier en kjellerleilighet med internett inkludert i leien. Dette er da det eksisterende internettet til huseier som bor i samme hus. Problemet er at alt går trådløst og det er så mange klienter som er koblet til ruteren samtidig og dette skaper en del forsinkelser på nettet. Når alle er på nettet og når jeg forsøker å pinge ruteren så har jeg forsinkelser opp til 2000ms og mye data blir mistet. Tenker at hvis noen datamaskiner kommer på kabel så vil dette løse mye, men det er ikke noen nettverkskabel ned til kjelleren og det blir mye styr for å få til det.

 

Jeg har da et modem-uttak her kjelleren og lurer derfor på om det er mulig å koble enda et modem til nettet, eller vil dette bli krøll? Må vi da ha enda et abonnement?

 

Takk for svar :)

Share this post


Link to post

Da må du ha et ekstra abonnement ja. Er det en egen linje så blir det ikke krøll. Ring en leverandør og hør hva de kan levere, du har vel angrerett hvis det ikke funker. Hadde trøbbel med Telenor en gang og de var mer enn villige til å godta mine "krav"/ forslag, jeg fikk 3 måneder gratis.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...