Gå til innhold

Den kanskje viktigste grafikkorttesten er tilbake


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det med å gi PPD verdier kan være veldig tidskrevende da det er forskjellig PPD fra WU til WU. (Noen oppgaver får fortere, andre går bedre på noen arkitekturer etc.)

 

Jeg får normalt 900K-1M på mitt 1080, mens andre ganger kan jeg få opptil 1.150M samt helt nede i 700K området. Alt avhenger av oppgaven. (WU = Work unit).

Endret av Snusmumr1kk1
Lenke til kommentar

Foerste gang jeg foldet var mange år siden med en pentium 4 1.8@ghz som jeg hade klokket opp til 2,4ghz.

 

Hva er det egentlig som har kommet ut av foldinga bortsett fra å gi stanford university masse gratis cpu/gpu kraft?

 

Synes godt dem kunne kompensere litt, selvfoelgelig ikke noe en blir rik på men noen kroner om dagen for en moderne gpu som jobber for fullt er godt på sin plass!

Lenke til kommentar

Har dere noen nummer fra den nye Titan X (Pascal)?

Nei, kommer kanskje senere – vi prøver å få tak i et testeksemplar.

 

Fint at dere gjør dette - men hvorfor gjør alt halvveis?..

 

1 point score på RX 480 koster ca. 30,- kr

1 point score på GTX 1080 koster ca. 60,- kr

 

Så får samme pris som GTX 1080 koster kan man kjøpe 2 stk RX 480 og få minimum 150 i score...

Kunne vi ikke fått en 2D-graf med pris vs score så vi lettere kan plukke ut gode F@H-kjøp? (Ikke at jeg kjøper noe for F@H, men noen av leserne her gjør jo det eller tar det med i betraktningen). Eller er 2D for avansert for Tek?

Smatt inn en tabell nå :) Vi klarte ikke lage 2D-graf. (Det var for avansert).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Støtter:

FAHBench 2.2.5

 

«Single Precision» OpenCL Scores

 

SLI\crossfire?

 

Hva med bitcoin Mining?

 

Bitcoin og scrypt er blitt håpløst, eneste som er delvis verdt det er etherum. Og da gjelder ca. Samme tabellen over, men mye minne er veldig viktig. Også ligger AMD typisk litt over Nvidia generelt sett

Lenke til kommentar

Støtter:

FAHBench 2.2.5

 

«Single Precision» OpenCL Scores

 

 

SLI\crossfire?

Nei. Eller, nå vet jeg ikke med benchen, men foldingklienten støtter ikke SLI. Den støtter derimot flere skjermkort, der hvert skjermkort arbeider med sitt eget prosjekt. Dette trenger forsåvidt heller ikke være samme type skjermkort for at to eller flere kort skal fungere i samme maskin, og du trenger ei heller noen bro.

 

Hva med bitcoin Mining?

Ja, hva med det?

 

Det enkle svaret er at bitcoin mining ikke lønner seg i liten skala. Ett eller to eller noen få skjermkort = du går i tap, summa summarum. Og hvis du i utgangspunktet vet at du går i tap (edit: på en fullstendig samfunnsunyttig tjeneste ment for å maksimere din egen gevinst), hvorfor da bry seg om kostnadsoptimering?

 

Hva med å gi oss PPD-verdier?

Det ville vært mer interessant, men PPD-verdier er mer prone til fluksuasjoner som følge av ulike WU etc. - ikke alle kort yter proporsjonalt like godt på tvers av prosjekter.

 

Skal du ha et noenlunde pålitelig gjennomsnitt må du kjøre hvert kort en god stund, finne antall poeng og dele på antall WU. Og da er du også prisgitt oppetid på work servers (heh) og at de har tilgjengelige WU. Nedetid vil føkke med gjennomsnittet. FAHbench er en langt enklere måte å benche kortene mot hverandre.

 

Takk for at det ble viet litt ekstra oppmerksomhet til folding@home : Men, hvordan i huleste kan 970 legge seg over 980? Noe må ha hikket i en av de testene, sannsynligvis 980-testen.

Ehm. Ja. Kanskje de er byttet om i grafen?

 

Forøvrig: De mest aktive av oss, som kjøper inn skjermkort utelukkende for å folde på, bryr seg mer om forholdet watt/poeng enn pris/poeng. Dette er trossalt systemer man har kjørende på full guffe 24/7, og prisdifferansen på strømforsbruk kan fort innhente prisdifferansen på innkjøp gjennom kortets levetid når man vurderer ett kort opp mot et annet.

Endret av srbz
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...