Gå til innhold

iPhone 7-tråden


PongPing

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Endelig fått min iphone 7 plus i hus

Noen som har som kan anbefale noen gjennomsiktige deksler

Kan alle laste ned ios beta?

 

Alle kan bli med som beta testere; https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ Trykk på sign up så får du oppskriften når du kommer deg inn. Har vært med som beta tester siden de gav tilgang til alle, har brukt det på telefonen som er i daglig bruk. ios 9.0 beta 1 er vel den eneste versjonen jeg har hatt problem med, i den betaen var det noe som tømte batteriet på kort tid. 

Lenke til kommentar

Alltid hatt Android, men tenkte jeg nå skulle prøve iPhone jeg osp. Må si jeg er positivt overrasket. En av mine største bekymringer var mangelen på widgets, men dette løses i stor grad fint ved 3D touch. I tillegg er jo batteritiden utrolig bra (har Plus).

Noen som har noen knallbra tips til apper som er et must på iPhone?

Lenke til kommentar

Solosup, samme båt som deg når jeg gikk for 6S.

En ting du kommer til å merke veldig kjapt er hvor mye mer "polert" alt er, til og med tredjeparts apper ser bedre ut i iOS - om dette er viktig kan selvsagt diskuteres

Ellers så syns jeg spesielt Standby-tiden med iPhone er helt nydelig, min Galaxy S6 ble tappet uansett hva jeg gjorde med den, enda jeg kjørte den i flymodus

 

Av apper så er det det samme som med Android, du finner fort ut av hva du vil ha der, det er omtrent det samme utvalget. Kanskje et lite triks er å holde seg unna Facebook-appen (om ikke den er fikset, den tømte mange for batteri), og heller bare lage et bokmerke som du legger på startsiden din, den kommer opp med likt ikon og gjør egentlig det samme, bare at det er i Safari istedet. 

Tilslutt så vil jeg si at jeg faller mellom to stoler egentlig. Etter at jeg fikk meg en iPhone så har jeg greid å få et mer nyansert (syns jeg selv) syn på både Android og Apple. Jeg liker nemlig begge deler og kan like gjerne ha meg den nye Pixel som kommer eller en iPhone 7 :)

Det er da bare en telefon ffs, og denne fanboy-regla skjønner jeg ikke bæret av lengre :)

Lenke til kommentar

Noen som bruker screenprotector og har noe å anbefale? Livredd for riper i skjermen..

Kommer ann på om du ønsker en som dekker kantene også, men som da vil slite med å passe sammen med deksel, eller en som dekker selve skjermen. Den vil da passe med skjermbeskytter. Spurte mobilefun om dette, og fikk anbefalt denne :).

 

http://no.mobilefun.com/61029-olixar-iphone-7-tempered-glass-screen-protector.htm

Endret av torbjornhb
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...