Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Trenger tips til korrekt fysioterapeut i Bergen


Pellemelle

Anbefalte innlegg

Jeg har operert et alvorlig brudd i ryggen (som heldigvis resulterte i at jeg kan gå igjen), samt et svært komplisert brudd i venstre fot. Jeg har fått beskjed av Haukeland Sykehus om å finne en fysioterapeut på egenhånd for videre trening og rehabilitering når jeg reiser hjem. Sammensetningen av skadene mine medfører at jeg må ha de absolutt beste, med erfaring med postoperative skader, særlig i rygg. Er det noen som har anbefalinger i Bergenhus-området? Jeg har forstått det slik at som i alle andre yrker er det forskjell på fysioterapeuter og hva de spesialiserer seg i. Hva skal jeg se etter? Sertifiseringer? Jeg er helt grønn på dette området, og det går litt fort i svingene her på sykehuset, så jeg har ikke fått inntrykk av at det blir satt av noe særlig tid til veiledning på dette området. (Ellers har jeg behov for å tilføre at legene og kirurgene er KJEMPEDYKTIGE her oppe, og at jeg blir tatt svært godt hånd om som pasient!)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette burde du vel bli henvist til fra de som vet hva du trenger for en best mulig rehabilitering og at du når et høyest mulig funksjonsnivå. Det vil overraske meg om ikke operasjonssykhuset kan være til hjelp der. Det er de som vet aller mest om hvordan tilstanden din er og hva du mest sannsynlig vil tåle og ha nytte av. 

Lenke til kommentar

Ja, det er mest sannsynlig bare meg som er rastløs, og at den samtalen kommer.. Jeg prøver bare å fylle tiden mens jeg ligger her, og å "banke" en avtale med en fysioterapeut vil føles som ett skritt videre på veien. Det er jo mulig det er fullbooket hos førstevalgene, så jeg ønsker å være tidlig ute.

 

Dersom det, mot formodning, like vel skulle være litt løs informasjon rundt rehabiliteringen setter jeg pris på forslag til dyktige fys.terapeuter her på forumet. Kanskje det er noen studenter eller leger her inne som leser innlegget mitt og har noe å bidra med.

Endret av Pellemelle
Lenke til kommentar

Det er ingen her som kjenner tilstanden din så i såfall blir det generelt. Du bør i alle fall søke noen som kjenner til rehabilitering av opererte skader, så du minimerer risikoen for å skade deg mer. Kompliserte brudd er gjerne svært vanskelig og det krever spisskompetanse i tilnærmingen. Derfor bør de som kjenner deg best hjelpe deg videre fordi deres vurderinggrunnlag er bra. Du kan jo be om bilder fra sykehuset hvis du vil prøve å finne noe selv, så har de du evt. kontakter noe å vurdere etter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...