Gå til innhold

Miniatyr-utgave av Nintendo Entertainment System kommer til høsten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg føler lysten til å spille Bubble Bobble på en skikkelig måte, så denne skal jeg ha. Det eneste jeg lurer på er om man må kjøpe en ekstra wii-kontroller for å spille to-player.

 

Om trådløse stikker fungerer bra så er det jo kjekt, men jeg har jo en slik Mega Drive, og de medfølgende to trådløse der var så dårlig at jeg kjøpte to kablede kontrollere.

 

Kjøpe originalkonsollen tror jeg nok ikke hadde vært noe for meg. Slike som er i god stand koster en del penger, og så må man ta hensyn til slitasje og annet på spillkassetter. Til sist er det jo slik at Nintendospill i kasettform koster litt penger også.

Lenke til kommentar

Ingen mulighet for fysiske spill?

Begrenset spillbibliotek?

Nei takk. Har Nintendo blitt desperate etter wiiU-floppen?

 

For retro-gaming kjøper jeg enten orginal-konsollen eller kjører emulator på stue-pc'en, med tilgang til hele spillbiblioteket.

 

Du glemmer nok hvem denne er beregnet på. Jeg bruker Retron5 for retro-spill, da den tar det meste fra NES, SNES, Famicon, Super Famicon og en del GameBoy-spill (GBA, GBAC, GBA Advanced osv.) Men mange ønsker bare en liten konsoll de kan spille de gamle spillene på uten problem, og gjerne på moderne TVer. Da passer en sånn konsoll perfekt. Glem heller ikke at dette bare er første utgave. Hvis den blir populær kan de lage en ny med flere spill tilgjengelig, eller en som kan laste ned spill fra Virtual Console osv. Tenk også på prisen. Dette er nok ikke ment å være en fullverdig konsoll, men en billig måte å spille gamle spill på.

 

Glem heller ikke at vi har hatt en sånn Sega Mega Drive ganske lenge. Eller to, riktignok. En hadde mange flere spill installert. Men disse kan ta originale (fysiske) spill også.

 

post-239837-0-13857600-1468578461_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...