Gå til innhold

Spotify-brukerne har kastet seg over de personlige spillelistene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er forskjellen på Discover Weekly og f.eks Google sin "I'm feeling lucky radio"? Og hvorfor hører vi praktisk talt aldri noe om Google Play Music? Jeg kjenner flere som bruker det, men ingen som bruker f.eks Apple Music. Ihvertfall ingen som prater høyt om det.

 

Apropos Apple Music. Hvorfor er denne saken tagget med Apple Music? Kunne jo like greit tagge med Google Music, Tidal, Napster og hvorfor ikke Pandora mens vi er i gang...

Lenke til kommentar

Er storfan av denne funksjonen, og selv om det er en del låter som ikke helt treffer, er det stort sett ikke en mandag uten at jeg har iallefall én eller to nye sanger jeg liker. Det blir gjerne til én eller to nye artister jeg liker, som gjerne blir enda flere via "related artists".

 

Etter at last.fm fucket alt opp med oppdateringen sin, er det Spotify Discover/weekly som står for 90% av gode anbefalinger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Gjør nå nå som før.... søker opp den musikken jeg vil høre på, så hiver jeg de låtene inn i spillelistene mine.

 

Aldri heilt sett poenget med de tingene Spotify legger på framsida si

 

Poenget er jo at de anbefaler låter og artister basert på det du vanligvis hører på; ergo lignende artister som de tror du vil like. Jeg, og flere med meg tydeligvis, finner mye ny musikk som jeg ikke har hørt før. Vil tippe at 30-50 % av de sangene som dukker opp i min DW-liste havner i en permanent rotasjon. Både denne og Discover-funksjonen til Spotify treffer i alle fall meg bra.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Brukt denne funksjonen i fire uker nå, har lagt til mer enn 25 av de 30 sangene hver gang. Synes det er bra de legger til 30 sanger, er et overkommelig antall. Den vanlige discover funksjonen er og veldig bra, men er som regel hudrevis av sanger der, skjelden jeg tar meg tid til å bruke det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-RnjNn5NbHl

En ting jeg ikke har kjønt er at folk sier at den funker så bra, for den har funker dårlig for meg, og funket bedre før en det den har gjort de siste to måndende.

 

de første gangene var det kanskje 2 sanger per gang som jeg ville høre mer på, og kanskje 5 andre jeg ikke skippa igjennom de siste 2 ukene har jeg bare skippa igjennom alle 30 og det har ikke vært en eneste som jeg ville høre ferdig.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...