Gå til innhold

Jose Mourinho | Arbeidsledig


Latias

  

75 stemmer

  1. 1. Mourinho rett mann for United?



Anbefalte innlegg

Come on. Chelsea spilte i tillegg til å ha dårlige resultater helt ræva da han fikk sparken. Vi spilte ræva under Moyes, og vi spilte en slags fotball under Van Gaal som nesten var en fornærmelse mot klubben. Det var tamt, vi angrep ikke, vi hadde knapt avslutninger.

 

Denne sesongen angriper vi, og er nesten alltid det dominerende og med god margin beste laget på banen. Vi er aggressive og det jobbes generelt hardt både i press og gjenvinning. Er vel bare Chelsea og Watford-kampene samt dagens andreomgang som har vært ræv av kampene vi ikke har vunnet. 

 

Jeg tar det ti av ti ganger over det begredelige greiene vi har fått servert de siste sesongene. Greit nok, poengfangsten i ligaen er altfor dårlig. Men når vi gang på gang spiller bra, og det er så mange stolpetreff og gode redninger som utgjør forskjellen så klarer jeg ikke å legge all skyld på manageren vår og kreve han sparket.

 

Når laget spiller seg til så mange sjanser og slipper inn så få mål. Når laget gang på gang gjør absolutt alt bortsett fra å score. Når spillere som Zlatan og Rashford bommer alene med keeper. Det har hverken med taktikk eller laguttak å gjøre. Den jobben er allerede gjort. Å putte ballen i nettet, i helt åpenbare scoringsposisjoner er det spillerne som må sørge for å gjøre. 

 

Ser man sesongen i ett er vi spillemessig i fremgang. Derfor er jeg fortsatt optimistisk til fremtiden når det er så lite som skiller motgangen vi har nå til medgangen vi trenger. For meg er det bare tidsspørsmål.

Endret av Snikpellik
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor tror dere at han har fått sparken i så mange klubber? Det er en grunn til det. Fatter ikke at så mange tar Mourinho i forsvar gang på gang bare fordi det er Mourinho. LvG hadde blitt halshugd på åpen gate hvis han hadde hatt samme katastrofale resultater å vise til.

 

Fyren har mista det helt, få denne kreftsvulsten ut før han fører oss ned på nedrykksplass som han gjorde med Chelsea i fjor.

 

Your not special anymore.

Lenke til kommentar

Fordi vi har spilt ganske så bra under Mourinho? Det gjorde vi ikke under Moyes eller LVG. Derfor har mange tatt han i forsvar. I dag var derimot en ganske svar dag, Everton var minst like gode - om ikke en del bedre enn oss. Flaks at vi får med oss tre poeng. 

 

Jeg er villig til å gi Mourinho en sjanse, en real sjanse, og syns ikke vi skal legge så alt for mye inn i årets resultat. Derimot skal han få litt tyn for et dårlig bytte, det fortjener han. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...