Gå til innhold

Jeg har prøv 4 ulike spådamer. Her er mine er faringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Klarsynte og healere burde da kunne produsere en eller annen observerbar, målbar effekt.

 

26 kroner i minuttet er da både observerbart og målbart :p

 

 

 

 

 

Klarsynte og healere burde da kunne produsere en eller annen observerbar, målbar effekt.

 

26 kroner i minuttet er da både observerbart og målbart :p

 

 

Har definitivt en målbar effekt på lommeboka, absolutt.

 

:lol::laugh:

Lenke til kommentar

 

Klarsynte og healere burde da kunne produsere en eller annen observerbar, målbar effekt.

 

26 kroner i minuttet er da både observerbart og målbart :p

 

 

Meget observerbart på kontoen iallefall. Med Kr 12.000,- for 8 timers arbeid, trenger man heller ikke jobbe så veldig mye per måne(d).

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

alt vi opplever idag er ikke nytt, selvom det føles nytt for oss selv. det er bare historien som gjenforteller seg selv, derfor kan noen mennesker benytte dette til å spå hvordan framtiden blir. 

feks hvis du opplever noe av det samme hverdag, så vil du automatisk vite hva, hvem, hvor du vil møte på veien til jobb, skole etc

som alt annet så er ikke dette lette greie, det finnes gode og dårlige spåmennesker. men jeg vet det finnes mennesker som er helt rå til å spå. men dette er ikke lett, det kreves mye oppmerksom, matematikk, og god hukomelser.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 år senere...
1 hour ago, Malle2021 said:

Denne tråden er gammel, men jeg leter etter en bra spådame og helst den beste spådame i Norge. Det er jo ikke lett, det er mange gode. Jeg har brukt å prate med en på spålive.no og en som jeg fant på spåtjenester24   men er de best osv osv? Noen som har erfaringer?

Hva vil du med en spådame?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
charlieme skrev (På 19.5.2016 den 20.51):

Slettet....

Historien viser at sannsigerne og oraklene blant de gamle grekere og andre folk i fortiden minnet mer om vår tids spåmenn og spåkoner. De gikk ikke til folket med profetiske budskaper fra Jehova Gud. De ventet at menneskene skulle komme til dem for å få svar på spørsmål som gjaldt deres egen framtid. Svarene som ble holdt i vage vendinger, ble gitt først etter at de som oppsøkte disse sannsigerne, hadde dekket utgiftene i forbindelse med dyre seremonier og ofringer. De som ikke hadde penger, måtte gå uten å bli spådd. De bibelske profetiene derimot kunne og kan fremdeles alle mennesker gratis få del i. ( Es 55:1-3)

I Bibelen står det i Daniels profetiske bok: Den raggete bukk er kongen av Grekenland og det store horn mellom dens øyne er den første konge og at dette horn ble avbrutt og at det kom fire andre i dets sted, det betyr at fire kongeriker skal oppstå av hans folk, men ikke med hans kraft. Hans rike skal brytes i stykker og deles etter de fire verdenshjørner. det skal ikke tilfalle hans etterkommere og ikke være så mektig som da han rådde. ( Daniel 8:21-22) Daniel 11:3-4)

Har du lest det greske verdensrikes historie som fant sted var følgende: Etter at det medopersiske verdensrike hadde hatt makten i om lag 200 år, ble det styrtet ved et lynangrep som ble foretatt av Alexander den store, lederen for de greske hærstyrker. I 331 f. kr. gjorde Alexander den store ende på det medopersiske verdensrike. Han hadde til hensikt å gjøre det erobrede Babylon til sin hovedstad, som ble angrepet av malaria og døde i 323 f.kr. i en alder av 32 år. Han døde slik som det var forutsagt, just som han hadde nådd sin fulle styrke som verdenshersker.

Skyldes dette bare tilfeldigheter. Den som tenker fornuftig, kan ikke godta en slik påstand. Heller ikke kan den nøyaktighet som kjennetegner slike profetier som er blitt uttalt så lang tid i forveien, sammenlignes med noe av det ikke bibelske kilder kan oppvise. Daniels profetier rettet det bibelske søkelys mot disse verdensbegivenheter hele 200 år før de inntraff. Legg dessuten merke til at Daniel gav Gud æren for dette og at han til og med innrømmet at han selv ikke fullt forsto enkelte av de profetier han fikk: Og jeg hørte det, men forsto det ikke. ( Daniel 12:8)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...