Jump to content
heyhoiii

Jente søker noen jenter å spille med :)

Recommended Posts

Hallo, er ei jente på 22 år, som kunne tenkt seg å funnet noen andre jenter å spilt med. Er så lei av å sitte å sture for seg selv med online multiplayer spill. 

 

Jeg er interessert i alle salgs moba spill og mmo. (bortsett fra WOW) . Jeg spiller masse LOL, og vil si jeg er god i det. Men heller ingen ekspert. Jeg har nettopp startet å spille Rocket league, Syntes dette var veldig morsomt, men er kjedelig å spille for seg selv i lengden. (er prospekt 3 i 3v3 standard, semi-pro) Så jeg er ikke så fryktelig god da, men jeg er ikke ille heller  :lol:

 

Jeg er ellers interessert i hester og andre dyr. Ser mye forskjellige serier og filmer ellers :) 

 

Jeg høres kanskje teit ut når jeg skriver dette, men vil ikke ha noe med gutter å gjøre. Jeg har kjæreste, og er ikke interessert i noe likt... Har hendt før at det bare er gutter som kontakter meg, å dette bare fordi jeg er jente... 

 

Jeg vil kunne finne noen å spille med som er åpen og liker å tulle, tar ikke seg selv så høytidelig, og er ikke så nøye på å være verdensmester i spill.. x) 

 

vil ha noen som jeg kan bli god sammen, og prøve nye spill. 

 

Kjæresten min spiller også, men han har sine egne kompiser, og det er ikke alltid jeg kan være med de hele tiden, så hadde vært kjempe fint om jeg har funnet ei snill jente/r som kanskje er ute etter noe det samme som meg? :) 

 

(føler meg litt rar når jeg skriver her, har aldri gjort noe slikt før. Er også ganske sjenert, men åpner meg ganske så fort hvis jeg synes du ikke er skummel  :grin2: )

 

Ingen av vennene mine ellers er interessert i spill, så er så kjedelig at jeg ikke har noen å prate med og ha det gøy med over data også :mellow:

 

 

  • Like 5

Share this post


Link to post

Bra du nevner at du ikke er interessert i å spille med gutter. Da slipper du en haug med forespørsler selv om noe vil fremdeles komme.

Lykke til, håper du finner noen greie jenter her :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...