Gå til innhold

Jorden er flat


Anbefalte innlegg

Heisann, har tenkt litt på om jeg ville starte denne diskusjonen her. Fordi jeg ikke har tid til å diskutere så mye her. Og dere vil vel ha svar, men jeg mener at om man leter så skal man finne. Jeg har jo tidligere sagt at jeg ikke trodde at mennesket har vært på månen. Og gjennom dette har jeg nå kommet frem til at jorden er en flat sirkel med Antarktis som en grense for havet, da slipper vi en uforståelig gravitasjonskraft. Nordpolen er midten av sirkelen og Polarstjernen er rett over den for navigeringer. Solen og månen er ikke langt unna, de er like store. Jeg har ikke stor tiltro til Nasa og andre rom-organisasjoner da jeg tror en "Elite" gjør det stort i å holde ting hemmelig for folket og heller servere oss løgn. 

Om dere ikke tror på Gud så kan jeg forstå at dette er helt på bærtur. Men siden jeg tror på Gud og kan tro på dette her, så har jeg brukt en del tid på være sikker på dette. Og det mest sikreste er at når jeg ser ut kysten, og ser en båt forsvinne i horisonten så har vi lært at dette er fordi jorden er kurvet. Men tar jeg frem en kikkert, så vil jeg se båten igjen, og når båten forsvinner i kikkerten, kan jeg ta frem en bedre kikkert som har lenger synsrekkevidde, og da dukkker båten opp igjen. Kan kikkerter se i vinkel? Om vi står på en vei når det er mørkt, som er flat og lang og rett frem. Veien har gatelys på begge sider, så vil gatelysene som står deg nærmest, være høyt oppe. Men i enden av din synsrekkevidde, så vil det se ut som gatelysen går mer og mer nedover, og veien smalere og smalere.

Sånn er det med soloppgang og solnedgang. Det er bare din synsrekkevidde, dessuten har solen en omkrets av lys som den vil ta med seg, og når den har faret lang nok vekk så vil mørke gjør at du ikke kan se solen igjen før den har rundet sin sirkelgang.

Når det gjelder satelitter som skal sende oss tv media telefon og andre ting, så var dette ingen problem før de "sendte opp satelitter". Så denne "urgamle" teknologien er bare forbedret. Penger spart for de som holder ting hemmelig for oss. 

Når jeg reiser med fly så ser jeg ingen kurve, bare en flat horisont så langt øye rekker. Hvor langt opp skal jeg gå før jeg ser en kurve. Når Baumgartner fløy opp med en ballong, så var der en kurve nå vi så ham gå ut av kapselen. Men feilen der er at når innsidekameraet i kapselen til Baumgartner filmer døren åpner seg og Baumgartner skal nå gå ut, så er horisonten flatere enn en overkjørt padde. Så det forteller meg at utsidekameraet har fiskelinse som gjør alt kurvet.

Det er alt jeg har å si i første omgang, legger ved en link av en fyr som har 4 videoer som omtaler alt dette her ganske bra. Linken er første del, anbefales å se alle 4.

 

 

Og Baumgartner video, se 2 minutt og 8 sekunder ut og se forskjellen på innside kamera i forhold til utsidekamera.

 

Her er en flat jord modell, hvor solen og månen og stjernenen svever over oss magnetisk

Se 1 time og 44 minutt ut i videoen for å se hvordan solen og månen og stjernen kan sveve over oss magnetisk. 1 time og 47 minutt ut for å se hvordan flo og fjære kan være styrt magnetisk på en flat jord. Og videre for å se andre kule eksperimenter.

 https://www.youtube.com/watch?v=Kg0r__RrZhA

 

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Folk altså...... Dette lukter netttroll eller paranoid schizophren.

 

En skal være ganske ignorant/ far out om en biter pã flatearth konseptet.

 

Men igjen folk tror på healing, synskhet, utalige guder, lord Xenu, magiske underbukser, at jorden er 7000 år og Eva ble laget av Adams ribbein, 70jomfruer i himmelen, helbredelse, blind tro på naturmedisin, at vann husker og en dråpe koffein kan ha en sovemedisin effekt dersom en en "dilute?" den nok ganger, at det er smart å sette seg i gjeld de neste 10 årene for å putte litt ekstra i kollekt kassa i menigheten, at vaksine foresaker autisme og at MLM er en god foretningsmulighet.

 

Er det noe håp for menneskeheten?

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar

 

... Og gjennom dette har jeg nå kommet frem til at jorden er en flat sirkel med Antarktis som en grense for havet ...

Hva skjer og hvor havner du hvis du reiser til Antarktis og fortsetter videre "utover"?

 

Vet ikke, men de som vet holder det nok meget hemmelig. Søk opp "Antartic treaty room" på google. Og du vil få et bilde av deres møterom med en pyramide som mangeler toppen på, i midten av møterommet. Ganske likt pyramiden på en dollar seddelen.

Lenke til kommentar

 

Hva skjer og hvor havner du hvis du reiser til Antarktis og fortsetter videre "utover"?

 

Vet ikke, men de som vet holder det nok meget hemmelig. Søk opp "Antartic treaty room" på google. Og du vil få et bilde av deres møterom med en pyramide som mangeler toppen på, i midten av møterommet. Ganske likt pyramiden på en dollar seddelen.

 

 

Av alle spørsmål som dukka opp i tråden, so var dette det einaste du valde å svare på? Og svaret ditt er "veit ikkje"? 

  • Liker 8
Lenke til kommentar

 

 

 

Solen og månen er ikke langt unna, de er like store.

 

Kollidere de og glir igjennom hverandre når det er solformørkelse? 

 

swap_eclipse_20141023.png

 

Hvordan passer det inn i hypotesen din at Venus noen ganger kommer mellom jorden og solen så vi ser planeten som en liten flekk på solen? Er Venus bare en bitte liten asteroide som er like nære som sola og månen?

 

1024px-SDO%27s_Ultra-high_Definition_Vie

 

 

Solen og månen og stjernene er plassert i et firmament mennesker ikke kan trenge gjennom, Men ikke nødvendigvis millioner av kilometer unna. Og det kan forklare hvorfor mennesker som bor langt nok sør, ikke kan se polarstjernen, og vice versa. Det har med synsrekkevidden. De faste stjernene kan være plassert i en høyde som ikke påvirkes av solen, men de vandrende stjernene "planetene" er påvirket av solen fordi de er nærmere solen. Slik har Gud laget solen månen og stjernene til tegn for høytider, dager og år. Og navigering.

Så venus passerer nok sola, men man kan minske diameteren på sola de sier er 150 millioner kilometer og venus som er 12000 kilometer i diameter. Kan trekke fra noen nuller og kilometer der.

Lenke til kommentar

Da vil jeg gjerne høre trådstarter forklare hvorfor en såkalt "great circle track" er den korteste veien i navigasjon på båter og i fly.

Dette kan vel ikke være tilfelle om jorden er flat?

Har ikke gått så mye inn på dette, men man kan se merkelige flyruter i den sørlige halvkule som passer bedre med en flat jordsirkel, enn en jordglobe. Og Antarktis er cirka 3 ganger større omkrets på en flat jord enn globen sin. Kan være derfor å seile eller fly sør for den sørlige polarsirkel krever så enormt med papirarbeid at de fleste gir opp. Bare spør Jarle Andhøy

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...