Gå til innhold

Brukt landeveissykkel til under 10 000


Taire

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg fikk sykkelen min frastjålet i fjor og trenger å kjøpe ny. Etter å ha kikket litt rundt har jeg lekt med tanken på å kjøpe meg en brukt sykkel. Problemet er at det er så mange merker der ute og jeg vet strengt tatt ikke nok til å vite hvilke merker jeg bør styre unna eller om jeg bør kjøpe brukt i det hele tatt.

 

Min tidligere sykkel var en Trek 1.1 som jeg var fornøyd med. Kjøpte den i 2013 og betalte 4500,- for den. Tilsvarende ny sykkel er 8000,-.

 

Jeg er 190 høy og har ikke syklet fryktelig mye, men et par turer Bergen-Voss har det blitt. Har veldig lyst til å slenge meg på igjen men har brukt mye tid på å bestemme meg.

 

Har også vurdert å kjøre til Sverige eller Danmark å kjøpe, er det noe å spare? Turen ned koster meg ikke så mye.

 

Setter stor pris på alle tips og råd dere har. Dette er sikkert den tusende tråden med akkurat dette spørsmålet men jeg håper det går greit.

 

Mvh

Trond

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville i hvert fall holdt meg til de store produsentene når det kommer til landeveissykkel. Dvs, Trek, Cannondale, Ridley, Specialized (S-Works for de virkelig dyre) osv. Selv har jeg sykler fra Cannondale (cyclocross som brukssykkel til/fra jobb og nyttekjøring, racer for trening og lengre reiser). Er godt fornøyd med det. Begge syklene mine har også skivebremser, som gir god bremseeffekt og modulasjon så å si uansett værforhold. Det er fortsatt ikke så vanlig på racere enda, men det kommer. Også noe å ta i betraktning hvis du skal kjøpe nytt. De har også 11-delt gir. Ønsker du å kjøpe brukt må du være nøye med å sjekke sykkelen før du kjøper, et kjøp som i utgangspunktet vil være rimelig kan fort bli dyrt hvis du må bytte deler, evt. gjøre service på den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...