Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt å kjøpe meg en ny smarttelefon, siden S3en min gikk i bakken i påsken. Ser for meg å bruke rundt 3000 kr, men jeg er rett og slett litt "lost" i denne mobilverdenen. Så først på Huawei Honor 5x, som fikk veldig skryt her på Tek.no, på grunn av sleek design og god verdi for pengene. Så så jeg litt på Motorola Moto X Play, som er noen hundrelapper dyrere, og har bedre ytelse, på bekostning av design og fingeravtrykkleser.

 

Deretter fant jeg ut om Motorola Moto X Style, som igjen er noen hundringser dyrere, men som er en direkte konkurrent til iPhone 6s og så videre, men med en langt rimeligere pris. Så hva er egentlig best?

Endret av Du veit ikkje ka du snakka om
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Ser en del s6 og s6 edge rundt dette prisleiet på bruktmarkedet på facebook nå om dagen.

Takker for tips, men tanken på å kjøpe en gammel toppmodell frister egentlig ikke stort.

 

Er det noen av dere som har noen konkrete erfaringer med modellene jeg nevnte i åpningsinlegget?

S6 bør ikke friste noen. Mange som er misfornøyde med bl.a. batteritid. G4 og 5x til under 3000,- er definitivt verdt å vurdere. Motor x play er omtrent like gammel. HTC M9 er også en toppmodellkandidaten hvor prisen faller. Nærmer seg 3000 den også. Endret av kimare
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-BnKsB4Fg0P

Huawei har jeg lite erfaring med. De er rimelige, men man får ofte det man betaler for. Motorola X Style er nok ikke en direkte konkurrent til iPhone 6S, men den er rimelig i forhold til hva man får.

 

Registrerer at folk anbefaler både LG G4 og Nexus 5x. Begge to er bra telefoner. Ingen av de er spesielt gode på batteritid, men S6 som nevnes er direkte dårlig på batteritid. Men bra på mye annet.

 

Det er ikke lett å finne noe i den jungelen av telefoner som er der ute. Nexus 5X er ikke mye feil da. Bortsett fra begrenset lagringsplass. Men det er mye brukbart å velge mellom i den prisklassen.

 

Tror jeg vil anbefale Nexus 5X jeg. Har hatt den selv og det var en positiv opplevelse.

Endret av Slettet-BnKsB4Fg0P
Lenke til kommentar

Har selv en moto x play, og har ingen problemer med å anbefale denne.

 

Meget god og lyssterk skjerm, rask/snappy pga nesten ren android, hyppige oppdateringer (er oppdatert til 6.0.1), veldig bra kamera (i godt lys), STORT batteri, støtter hurtigladding. (fulgte ikke hurtigladder med min, men hører at andre har fått slik med i pakken).

 

Kom fra en LG G3 og er storfornøyd med moto'en.

Lenke til kommentar

Jeg har erfaring med både Honor 7, Moto X Play og Nexus 5X. 

 

I den prisklassen hadde jeg valgt Nexus 5X 32GB rett og slett. 

Ren stock Android, så du vil få Android N + neste storoppgradering garantert. Kamera er veldig bra, batteri er OK, og det samme er byggekvaliteten.  Kommer med USB-C og støtter hurtiglading (følger med). 

Den er litt "kjip", eller personlighetsløs - men det er en no bullshit telefon som jeg er godt fornøyd med. Jeg solgte Samsung S6 på bruktmarkedet og gikk heller for en Nexus 5X - angrer ikke. 

 

Med mindre Google og produsentene klarer å løse utfordringene med SW oppdateringene, så kommer iallfall jeg til å holde meg til Nexus fremover. 

 

Når det er sagt så er N5X, Honor 7, LG G4 og Moto X Play alle gode alternativ  :w00t:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Alle er vel greie valg.

 

Her er grovt rangert de du vurderer, ut fra noe egne erfaringer, men også mye fra tester/diskusjonstråder.

 

Kamera:

LG G4

Moto X play

Nexus 5X

Honor 7

Honor 5X

 

Batteritid:

Moto X play

Honor 7

Honor 5X

LG G4

Nexus 5X

 

Ytelse:

LG G4/Nexus 5X

Honor 7

Honor 5X

Moto X play

 

Ellers er det litt forskjeller på skjermstørrelse og byggematerialer, samt litt ulikt menysystem - men alle er jo android tross alt.

Lenke til kommentar

Ytelse.. Hva har det å si på en telefon? Hvor kjapt den ringer opp eller sender meldingene? *telefonnoobmodus*

Jeg regner værtfall med at de alle er kjappere enn en Sony Xperia M2..

Jeg spiller ikke på mobilen...

Kjører spotify, sjekker fjasboka, tar et bilde i ny og ne på snapchat, bruker nettbank, ringer og sender sms. Kan nesten se ut som en Moto X Play kan være noe for meg?

Eller er den såpass gammel at den er på vei ut av markedet? Få som fører den, færre som har den på lager.

Endret av Caddy
Lenke til kommentar

Det kommer nye motorola modeller i løpet av sommeren, kan nok hende en del butikker ikke tar inn fler pga det. Er flere butikker som ikke selger motorola i hele tatt da.

 

Telefonen er helt topp den, har den selv, og ser ingen grunn til å droppe den bare fordi det er en utgående modell, er stort sett bare ytelse som forbedres nevneverdig med nye modeller - og om du ikke spiller tunge spill på telefonen har det ikke noe stor betydning for deg.

Lenke til kommentar

Nexus 5x anbefales på det sterkeste!

Så slipper du vente på android oppdateringer ^^

 

Støtter denne, har den selv!

Eneste jeg har å utsette på denne er at det til tider er litt lite krefter bak panseret, så den lugger (ikke av betydning, men akkurat merkbart) hvis det skjer mye på en gang. Har også hørt at den har litt lavt volum på hodetelefonutgangen, men det har jeg ikke testet selv. Alt i alt er jeg strålende fornøyd med hvor mye mobil jeg har fått for pengene.

 

Den er kjapp å lade opp. har god skjerm (med litt dårlig sortnivå), absolutt godt nok kamera, kjører helt standard Android og har alltid nyeste versjon av Android tilgjengelig for nedlastning rett etter release.. Helt konge til mitt bruk.

Endret av Hugh Dick
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...