Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Liverpool


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi er vel praktisk talt ute allerede. Skårer Liverpool, noe som er veldig sannsynlig, så må vi skåre 4 og det kommer aldri til å skje.

 

Håper på en litt mindre patetisk forestilling enn forrige kamp, eller er det for mye å be om? Blir ikke overrasket om vi blir trykket inn i egen 16-meter i 90 minutter i dag igjen.

Lenke til kommentar

Jeg føler egentlig likegyldighet til kampen. Alltid morsomt å slå Liverpool (og går videre), men selv om vi på mirakuløst hvis skulle klare å score 3 mål så er vi dårligere enn halvparten av lagene bare i PL. Går vi videre har vi likevel ikke nubbesjanse mot lag som Dortmund, Sevilla, Villareal, Athletic, Leverkusen... tror til og med Shakthar kan bli for vanskelig. 

Det eneste en seier vil føre til er at LvG og Woody vil tro at de har oppnådd noe spesielt og tilliten vil bli fornyet. Har ingen tro på at LvG kan snu skipet selv med toppet lag. Han kan definitivt ikke håndtere mye skader mot bunnlag engang.

Hvis vi skulle gå videre så håper jeg i det minste at vi gjør det overbevisende og ikke spiller som vi gjorde forrige torsdag men med en god del flaks.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...