Gå til innhold

Ny Arma 3 Server [The Battlefield - Exile Chernarus]


Anbefalte innlegg

Battlefield.no kjører på medf en ny  Arma 3 server

The Battlefield [Exile Chernarus|ZCP|Start Gear&Money|Missions]

 

Server IP: 51.174.147.14:2302
Mumble IP: voip.multigamer.no:64747
Nettside: www.battlefield.no

 

logo.png

 

Exile

Exile fokuserer på rask og intens PvP. Man begynner som en dømt fange og blir sendt inn med fallskjerm uten kunnskap om hvorfor man er der eller hvor man kommer fra.. Exile følger mange av grunnprinsippene vi har sett før blant annet i DayZ, Wasteland, Epoch og mer. Det handler om å finne seg våpen, utstyr og byggematerialer for å så markere ditt området ved å sette ned en flaggstang. Exile tilbyr et byggesystem som fungerer utmerket og er lett å lære seg. Her er det bare kreaviteten som setter grensen for hva man kan bygge.

Man har også et respekt- og pengesystem der man skaffer seg samtlige ved å drepe spillere, ta missions eller selge ting hos traderne. Respektpoengene kan man enten bruke på å oppgradere basen din sånn at du kan bygge mer, eller du kan beholde de for å få bedre gear når du respawner.
Pengene man får kan brukes på å kjøpe forskjelige ting hos traderne som er plassert rundt omkring på kartet. Dette er da kjøretøy, våpen, utstyr, byggematerialer og mer.

Exile-modden er det vi kommer til å ha hovedfokus på fremover. Vi kommer til å starte med en Chernarus server og bytte til Tanoa når det slippes senere i år. Grunnen til at vi satser på Chernarus og ikke Taviana eller Namalsk, som slippes snart til Exile, er at de fleste elsker Chernarus. Selv de, undertegnede inkludert, som har spilt kartet i over tusen timer og mer går nesten ikke lei. Vi har også tatt visse forholdsregler for å sørge for en ny og frisk opplevelse som vi håper alle vil like.

Vi kommer ikke til å røpe alt vi har lagt til, det får dere nesten gå inn å sjekke ut selv. Noe av det vi har gjort er å endre mange av A2 bygga til A3 bygg sånn at man kan gå inn i nesten alle plassene for å finne loot eller gjjemme seg om det trengs. Vi har også lagt til flere miltærbaser, oppdatert North West og East Airfield, lagt inn et revive-system og mye mer.

 

Installering

Modsa vi kjører er Exile, AllinArmaTerrainPack, RHS(US&RU) og TRYK. Dette lastes ned i A3Launcher og det er enklest å komme seg inn på serveren ved å bruke den launcheren. Alt man trenger å gjøre er å søke på "Battlefield.no", så dukker den opp. Modsene man trenger vil også bli lastet ned automatisk når man går inn på serveren. Adminsa kommer også til å sitte på Mumble i morgen for å hjelpe til med eventuelle problemer og for generelt snakk. Les mer her om hvordan man kommer inn på Mumble-serveren.

 

Noen morsomheter fra Exile servern:

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Saken er, alt i den videoen er scripta og regissert og zombie modden de bruker fungerer ikke i det hele tatt på større servere. Så i stedet for å kjøre en dårlig zombie mod, har vi en haug med AI oppdrag, patruljering AI og spiller bare oppdragene som capture points osv. men syntes selv det er kjempe morsomt å spille Exile og spesielt på et slik et flott map som Chernarus, hovedsaklig er det PvP det dreier seg om :)

 

Men resten av det som er i videoen er ganske likt, og litt mer utviklet nå :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...