Gå til innhold

Virtual Reality - Diskusjonstråden


Anbefalte innlegg

Akkurat som jeg spådde: det kom til PCVR også :)

Quote

‘Hello Neighbor’ VR Game Coming to All Major Headsets in Early 2023, Trailer Here

https://www.roadtovr.com/hello-neighbor-vr-trailer-quest-2-psvr-2-steam/

https://store.steampowered.com/app/2206320/Hello_Neighbor_VR_Search_and_Rescue/

Et av de mer interessante spillene annonsert til PSVR2 nylig synes jeg.

Endret av Enceladus
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
17 hours ago, Enceladus said:

Interessante nyheter jeg ramlet borti om et nytt headset fra en ny aktør (Ikke Megane X). Tolker jeg det riktig så er det ikke HTC det er snakk om. Hvem kan det være?

 

Ja, Thrill har teaset det uannonserte headsettet en god stund nå, og jeg tror han er veldig, veldig fornøyd med det. Han har vel vært en av de som har blitt mest involvert i å teste det også. Basert på at han er en ganske stor bruker av både SteamVR og fullbody tracking så er jo dette en veldig positiv nyhet. Og lover veldig bra når han selv bare venter på annonseringen.

Veldig glad når jeg hører om noen som fokuserer på PCVR for en gangs skyld, og ikke bare standalone headsett som kommer med mangler sammenliknet med tidligere PCVR headsett (lavere FOV, lavere FPS, lavere oppløsning, mindre faktisk oppløsning osv.).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Erfaringen med Pico 4 så langt er veldig blandet for min del. Linsene er definitivt dens største styrke. Den såkalt sweetspot'en er veldig bra, man kan nå se seg rundt uten å nødvendigvis måtte vri på hodet. Den er lett og godt balansert men egentlig ikke spesielt behagelig å ha på pga puten er for hard. Jeg får heller ikke noe lyslekkasje inn slik andre påstår, men det kan vel ha noe med hode/ansikstfasong å gjøre. Det kommer helt sikkert en bedre tredjeparts cover om ikke alt for lenge. Lyden er bedre enn jeg forventet, egentlig helt ok men et ordentlig hodesett blir selvfølgelig bedre.

Har prøvd noen demoer og spill fra pico store, det har hittil skuffet meg stort. Alt virker så fryktelig lavoppløst. Kan noen peke på et spill som virkelig viser hva den er kapabel til? Mulig jeg er blasert siden jeg er vant til PCVR og HP Reverb G2, men likevel, det ser ikke bra ut.

Til bruk som PCVR, stream trådløst med Wifi6 så fungerer det helt greit. Lite lagg, men relativt tydelig komprimering i bilde, særlig på bilspill. Fargene blir også litt blasse. Har ellers testet HL Alyx, Beat Saber og Moss - og det ser veldig bra ut, ingen problemer der. Syns også tracking av både hodesett og kontrollere fungerer meget bra.

tldr, ikke helt verdt penga enda, men det kan forhåpentligvis endre seg.

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Massevis av godsaker på vei og som allerede er her med mods til VR. RoadToVR sin månedlige rapport fortsetter:

Quote

VR Modding Monthly: ‘Final Fantasy XIV’, ‘Jedi Outcast’, DLSS for VR Ports, & More – November 2022

https://www.roadtovr.com/vr-mods-news-monthly-november-2022/

 

Og når Universal Unreal Engine VR Injector Mod er ute får vi haugevis med spill vi tidligere bare kunne drømme om tilgjengelig i VR!

 

Jeg må bare ha meg et nytt VR headset nå!!! God damn! 😣

Lenke til kommentar

ThrillSeeker med kritikk av Meta og Mark Zuckerberg.

 

Men det er vel for sent å bringe Oculus merkevaren tilbake nå? Zuckerbergs Metaverse har blitt en dårlig vits.

Og selv om jeg alltid har syntes det var dumt med den lukkende Oculus butikken og fokuset på eksklusive spill og teknologi da Oculus Rift enda var en greie så var det likevel en mye mer spennende og engasjerende visjon enn Mark Zuckerbergs Metaverse.

Jeg ville heller hatt en Oculus Rift 2 med en fokus på gamere med nye AAA spill og banebrytende teknologi med kraften til en PC til å drive det hele. Men det skjedde altså ikke.

Men tross alt VR fortsetter, det er flere aktører i dette markedet enn Meta.

Vi har fortsatt Valve og Sony. De fokuserer fortsatt på gamere heldigvis. Det er ikke over for VR om Zuckerberg roter det til, VR drives fremover uavhengig av Meta og Zuck.

Til neste år har vi Sony PSVR2! Det blir også spennende å se hva Apple har arbeidet så lenge med. Og kanskje vi som er opptatt av PC endelig får et neste generasjons VR headsett fra Valve eller noen andre; det går rykter der ute...! Og selv om vi kanskje ikke får så mange offisielle trippel A spill så skjer det svært spennende ting i mod miljøet; se link over. Det er fortsatt mange lyspunkter :)

 

 

Lenke til kommentar

Sadly It's Bradly har lekket HTC sitt nye headset. Ser veldig interessant ut! Litt lav oppløsning, men slik jeg forstår det vil den være modulbasert hvor man kan koble fra hele bakenden med batteri, og så ende opp med et lett og lite brille-headsett som man kobler direkte til PC. Pancake linser med 1920x1920 px per øye, 120 hz, justerbare linser så man slipper briller, USB-C port ved linsene for (muligens) eye og facetracking til senere, og muligens det første headsettet til å ta i bruk den neste generasjonen av XR2 chipen?

Mye godsaker! Ser ut til at oppløsning, FOV og muligens kontrollere blir det som trekker dette ned, men alt annet ser ganske bra ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja den ser jo interessant ut. Men ikke hva jeg er ute etter.

Det forrige headsettet deres Focus 3 så også ganske bra ut. Da Focus 3 kom ut var den jevnt over bedre enn Quest 2 på specs, men det som drepte manges interesse var prisen og fokuset på bedrifter, og ja så kan jo heller ikke HTC konkurrere med Meta sitt utvalg på spill og annen software.

Edit:

Men med gode streaming muligheter opp mot Steam så er det kanskje ikke nødvendig med en egen spillbutikk på standalone for å konkurere mot Meta. Problemet da blir mest kvaliteten på streamingen som jeg foreløpig ikke synes virker god nok. Vi må ha WiGig2!

 

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Vel, jeg ser heller på mulighetene her. Den kommer til å være standalone med en chip som er langt bedre enn Quest 2 (antakeligvis på nivå med Q3), har pancake linser, er portabel om man vil, men også dedikert PCVR (spent på hvordan dette løses) enten med kabel men sikkert trådløst også, fremtidig støtte for øye og ansiktssporing. 

Kommer jo til syvende og sist an på tracking og komfort for min del, samt FOV. Men det ser lovende ut synes jeg. Pris vil nok bli høy ettersom HTC ikke har råd til å tape per headset, så det blir også en faktor.

Lenke til kommentar
On 11/13/2022 at 2:39 PM, Enceladus said:

Men det er vel for sent å bringe Oculus merkevaren tilbake nå? Zuckerbergs Metaverse har blitt en dårlig vits.

Virker mest som Metaverse var det siste som som kunne reddet stumpene i FB, men de har virkelig tatt en joggetur i salaten her og brent av uhorvelig mye penger her for basically en vits av et system.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...