Gå til innhold

Virtual Reality - Diskusjonstråden


Anbefalte innlegg

Den skal leveres i mårra, blir sikkert hele dagen brukt til å sette den sammen, har heldigivs lasta ned ferdige keybinds til alle flyene mine i DCS, så må bare finne ut hvor jeg skal legge de hen, også må jeg fikse keybinds til panelet. Så usikkert om jeg faktisk får flydd noe i mårra. Spesielt siden jeg skal få første stikket på starten av dagen og vet ikke hvordan jeg kommer til å reagere. 
 

winwing.thumb.jpg.6d9467ef4cf2ca2f81069ea6a2fd4224.jpg

 

I mer ren ontopic skal vist den nye steam deck kunne brukes med PCVR, den er jo ikke super kraftig, så man lurer på hva man kan få til, men blir spennende å se.
 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til dere som har Quest/2, hvor store er Quest-spillene, egentlig? Vurderingen er om jeg ha 256gb, eller om det holder med 64gb... Jeg tenker at mye av spillingen vil foregå hjemme i nærheten av SteamVR og Pcen, men at "lette" og spill man bare får fatt i på Oculus skal være på headsettet :)

 

Lenke til kommentar
Sarasin skrev (9 minutter siden):

Til dere som har Quest/2, hvor store er Quest-spillene, egentlig? Vurderingen er om jeg ha 256gb, eller om det holder med 64gb... Jeg tenker at mye av spillingen vil foregå hjemme i nærheten av SteamVR og Pcen, men at "lette" og spill man bare får fatt i på Oculus skal være på headsettet :)

 

Jeg kjøpte 64gb versonen for en liten stund siden. Har så og si alle spillene mine på Steam. Har noen få småspill som er i headsette som jeg bruker til å vise frem til venner osv.  Har fortsatt mye plass ledig. Du kan vell gå inn på oculus store og se på spillene der hvor stor plass de tar. 

Lenke til kommentar
36 minutes ago, Sarasin said:

Ja, jeg tenker jo at det blir løsningen min også. Er bare redd fore å gå på en blemme, men det går vel alltids an å laste de ned igjen ;) Blir primært hjemmebruk, men kjekt å kunne ta med seg litt også :)

Største spillet på quest som jeg vet om er Saint's and sinners på 13 gig eller noe, de aller fleste er type 600mb til 3gig. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Ubrukelige posten,  4 av 5 esker fra winwing kommer i mårra, men den siste ikke før mandag,  jeg vet ikke hva som er i hvilke ekser.  Jeg vet bare at den siste veier 2.4kg.  Så det kan være selve stikka, som er irriterende,  eller kanskje opphengtet til stikka og throttle, det vil være kjempe irriterende. 

Jeg håper det er combat ready panel,  den trenger jeg ikke for at resten skal funke. 

Lenke til kommentar

Fått testa litt, vet jo fremdeles ikke hva 85% av sakene er.  
Har nå fått lagt til nesten alle sakene på combat ready control panel, pga at disse knappen og bryterne er som de er, er de best brukt når du starter flyet selv,  starter du midt i lufta er jo mesteparten av disse tingene på allerde, og da er det vanskelig å fomle med de, noen ting på combat ready panel vet jeg hva er, det er rader brytere og navigasjon osv, og det er veldig kult å bare ha en knapp for A/A og en for A/G men kan trykke på. har fremdeles mange brytere ubrukt på throttle saken, joysticken er rå, men fy faen så sliten jeg er å låra etter å ha prøvd å holde den mellom beina på stolen mens jeg fløy, så dette er bare testing. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette endte plutselig helt på toppen av ønskelisten min nå!

https://store.steampowered.com/app/1657900/Carrier_Command_2_VR/

Endelig et grand strategy spill til VR!

Og haha snakk om blast from the past! Microprose!

Her er en liste med mange kjente og kjære spill de har stått bak:

Quote

Games by MicroProse include Civilization (1991), Civilization II (1996), Darklands (1992), F-15 Strike Eagle (1985), F-19 Stealth Fighter (1988), Formula One Grand Prix (1992), Grand Prix 2 (1995), Gunship (1986), M1 Tank Platoon (1989), Master of Magic (1994), Master of Orion (1993), Master of Orion II (1996), Midwinter (1989), Pirates! (1987), Project Stealth Fighter (1987), Railroad Tycoon (1990), Red Storm Rising (1988), Silent Service (1985), and X-COM: UFO Defense (1994).

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da har jeg spilt noe som 6 timer i DCS i dag.

Spilt ca. 50/50 F18 og P47.

Det er rå kult å sitte i start up av F18, og vri og trykke på brytere med hånda og se flyet starte up, noen ting må fremdles gjøres med mus, men er bare noen få ting nå.

Feks før måtte jeg lene meg frem og trykke right ctrl-home for å "låse opp" høyre thottle stikke, så må jeg lene meg frem og trykke right shift og end. Du kan jo gjøre tastetrykkene lettere enn det, men du må lissom på tastaturet. 

Kan jeg faktisk gjøre det fysisk på throttlen. Når man flytter den fra av til på, er det et registrertbar "tastetrykk "

Så jeg kan slå på batteriet, trykke på apu vente, trykke crank høyre, vente, løsne høyre thottle, "tømme luft" cranke venstre,  vente, så løsne venstre throttle. Vri knapper for INS, Radar, ECME, sette countermeasures på on eller bypass. 

Det jeg fremdles må bruke mus til er å vri knoter for å slå på de 3 skjermene. Samme med hud, også slå av park bremsene, så noe må brukes mus til.

Det er veldig naturlig å bruke en lang stikke, har veldig god kontroll,  og fryktelig gøy å rulle, ved å dra stikka langt til siden, i motsetning til det noen har sagt var den ingen tilvenning for meg, jeg er bedre med lang stikke enn vanlig liten,  men så var jeg aldri god med vanlig.

 

P47 var også rå å bruke, F18 thottle har 2 spaker, så jeg bruker en for thottle og den andre for RPM kontroll, som er måten man passer på å ikke overhete motoren. I P47 bruker jeg noen av kontrollene på kontrollpanelet for å gjøre klar bomber. 

P47 har 3 spaker for å armere bomber, også 5 knapper for å gjøre de klare til å slippe, jeg har funnet knapper for alt det, samt for å gjøre klar raketter. 

Endret av Gunfreak
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...