Gå til innhold

Virtual Reality - Diskusjonstråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg fått prøvd MOH med G2 headsettet, det funket flott , sist jeg prøvde med dette headsettet hakka det så mye at det kresja, men nå funker det bra. 
Og det også kult hvor bra grafikken gå opp noen hakk ved å bytte headsett, spillet ser tydelig bedre ut med G2 enn med Q2.
Selv om spillet på en måte er skuffende, ikke så bra jeg hadde håpet, så det det bare drit kult å plaffe ned tyskere i VR. Nå som de har gjort at man går raskere fra sene til sene føles spillet også mye bedre ut. Og lyden er helt klart bedre, ja lyden er veldig "Hollywood", hadde likt om den var høyere og grovere, lyden er litt sånn over produsert Michael Bay over seg, men bassen i G2en hjelper godt på alt i spillet, spesielt granat eksplosjoner. 

Her er et par videoer av spillet for de som ikke har prøvd det enda. 
 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da har jeg tatt min semi regulære sjekk på hvor mye VR jeg har spilt.

Onward er fremdeles det enkelt spillet jeg har spilt mest, med litt under 18 timer. Nå har Medal of Honor kommet opp på andre plass med ca. 15 timer, tett fulgt av Alyx og så Blade and Sorcery på rundt 14 timer. Og battlegroup VR på ca. 12 timer

Totalt har jeg over 600 timer i steam VR

Lenke til kommentar

Mine 170 timer med Pavlov sier hallo 😛 Har også rundt 70 timer i H3VR, 40 timer i Blade & Sorcery og 30 timer i VRchat for å nevne noen. 

Du slår meg såvidt i SteamVR da, der jeg "kun" har 540 timer. Alt i alt mener jeg at jeg har fått mye igjen for prisen av VR headsettene :D 

Lenke til kommentar
1 hour ago, Alak87 said:

Mine 170 timer med Pavlov sier hallo 😛 Har også rundt 70 timer i H3VR, 40 timer i Blade & Sorcery og 30 timer i VRchat for å nevne noen. 

Du slår meg såvidt i SteamVR da, der jeg "kun" har 540 timer. Alt i alt mener jeg at jeg har fått mye igjen for prisen av VR headsettene :D 

Ja jeg spiller nesten bare VR om dagen, har problemer med å kose meg med ikke VR, spesielt alt som har med sverd og skyting å gjøre, strategi er fremdeles OK.  Ellers spiller jeg skjeldent et spill mye, Empire total war er totalt det spillet jeg har spilt mest på steam og det er bare 174 timer, jeg vet jo om folk som har tusenvis av timer i flere spill på steam. faktisk har jeg bare 7 spill på steam jeg har spilt over 100 timer i.

Endret av Gunfreak
Lenke til kommentar

Da tok jeg meg endelig tid til å stille in Gunstocken min til min kjære MK18 i Onward. Det var mye frem og tilbake og bruk av umbraco nøkkel, Men nå er den der den skal være, dessverre har ikke Onward Gunstock calibarion, Så når Gunstocken er stilt inn på MK18, er det bare et fåtall våpen som funker greit, AK47 med Holo funker AG3 med Holo funker, M249, MK17 osv. Men mange våpen funker ikke som jeg rett og slett ikke får brukt, får ikke siktet med våpene uten at gunstocken  treffer brillene. 

Onward begynner nå å bli ok igjen etter snart et år hvor det har bare hvert en skygge av seg selv, nå har spillet de beste våpenlydene i noe VR FPS,  grafikken er fin på våpen og noen brett, men det er fremdeles 2 ting som holder dette spillet tilbake fra å være fantastisk.

 

1. Fremdeles en drøss med Quest kids, i dag hadde vi en kid som sa div rasistiske ting, heldigvis var det flere av oss voksene der så han ble kicka etter en runde. 

2. Mens lyden er den beste i VR FPS er AIen den dårigste, den er bare så dårlig, og med tanke på at ca. 50% av spilleren spiller nesten bare COOP, er det helt idiotrisk å la AIen være så dårlig. Jeg ble lei av kids i COOP så i dag prøvde jeg litt PVP, noe jeg nesten ikke har spilt i Onward. Det er tidvis gøy, men kan være frustrerende, da noen er veldig gode, og om du har idioter på laget ditt vil laget bli wiped før man kommer ut av spawn. 

 

Her er en video fra noen spill i dag, mest for å vise frem den flotte lyden, men fikk til et par bra kills, det hjelper med gunstock, et kill på videoen var spesielt bra, et skudd et kill på 150 meter på løpende fiende. Jeg har bare mikrofonen på 10% likevel plukker den opp pustingen min, jeg lover jeg prøver ikke å seksuelt trakassere dere, men den mikrofonen er helt tullete. Selv pusting gjennom nesa plukker den opp.

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
3 hours ago, Gunfreak said:

Dårlige nyheter på 1. Mai. 

Downpour de som laget Onward har blitt kjøpt opp av Facebook. Downpour har allerde vist seg villige til drite på PCVR for å få Facebook penger. Så dette lover ikke godt.

Kjipt. Onward 2 eller hva enn deres neste prosjekt er blir vel Quest eklusiv da.

 

Lenke til kommentar
12 minutes ago, Enceladus said:

Kjipt. Onward 2 eller hva enn deres neste prosjekt er blir vel Quest eklusiv da.

 

De har sagt at de skal jobbe bare med Onward fremover og at PCVR ikke skal ned prioriteres. Men kan man virkelig stole på et firma som nedgraderte PC versjonen til Quest versjon. Hverken Pavolv eller Contractors gjorde det, når de fikk quest versjoner ble det null forandringer på PC versjonen av spillene deres. Downpour påstår at ned graderinga var pga bytte til en ny versjon av motoren de brukte . Men jeg tror ikke helt på det. Føler at disse folka virkelig følger pengene.

Lenke til kommentar

Har lite tro på disse folka, grunn konseptet i Onward  fantastisk. Men selv etter flere år er AIen så elendig at det er vanskelig å se hvordan de fikk de så dårlige. 

Contractors kom med coop for bare noen måneder siden og AIen der er hundre ganger bedre. Og jeg hadde det gøy med COOPen der, men Contractors er ikke Onward. Har en helt annen feel.

Lenke til kommentar

Nyheten om at Downpour har blitt kjøpt opp av Facebook har ikke blitt godt mottatt. 

Med ca. 60 likes på nyheten på steam, har nyheten fått ca. 150 kommenter det alle borsett fra kanskje 2 er ekstremt negative. Som det heter på twitter språket det var en skikkelig ratioed.

Lenke til kommentar

Ikke deltatt så mye i tråden her i det siste. Dels fordi jeg ikke har hatt noe nytt å bidra med - jeg bruker VR stort sett for å fly Microsoft Flightsimulator 2020. Og dels fordi informasjonen om akkurat det finner jeg jo best på andre dedikerte flight sim forum.

Dog, jeg vil tipse om noe som kanskje ikke alle har fått med seg blant casual vr pilots... :)

Nemlig  - det har kommet en oppdatering til Windows Mixed reality og til Open XR dev tool - som gjør at man kan få motion reprojection helt ned til 22 fps!  (Dette startet jo på i sin tid 45 fps, deretter 30 fps med Open XR (som brukes av MS flight sim), og nå da helt ned til 22 fpss). Dette er svært gode nyheter da man øke på grafikk innstillingene og fortsatt få smooth gameplay. Ja, det er ganske sykt at man opplever det som smooth med kun 22 ekte frames per sekund (22.5) og resten kalkulert ut fra de opp til 90, men det funker. Jeg var skeptisk - but now I am a believer! Hallelujah! :)

Andre ting å merke seg for de som ikke har flydd en stund - det finnes nå et utvalg med norske flyplasser som payware inne i simualtoren av høy kvalitet!  Og det finnes en god del norske freeware flyplasser og områder av til dels god kvalitet der også. Det er gøy! :) Og selvsagt mange nye fly for de som ikke har flydd på en stund. F.eks F15 - som var dårlig da den kom, har blitt patchet opp, samtidig som moddere har samarbeidet med utvikleren om "offisiell mod" som har gjort dette til et bra fly nå. Og nye offisiell patch som tar det enda et steg kommer neste uke. 

Men altså - motion reprojection helt ned i 22.5 fps er bra. 

Endret av Dr.Peedee
  • Liker 2
Lenke til kommentar
On 5/2/2021 at 3:42 PM, Enceladus said:

Mer hinting fra HTC. 3 små klipp som viser ett eller flere headset.

x4rnymkeunw61.gif

whlwvokeunw61.gif

6seplokeunw61.gif

I følge HTC sine egene reklamer som dukket opp på Twitter i går,  er denne rettet mot business.

Så jeg tror ikke vi kan forvente noe spennende fra HTC i fremtiden.

 

 

FB_IMG_1620116885267.jpg

Lenke til kommentar
31 minutes ago, Gunfreak said:

I følge HTC sine egene reklamer som dukket opp på Twitter i går,  er denne rettet mot business.

Så jeg tror ikke vi kan forvente noe spennende fra HTC i fremtiden.

 

 

FB_IMG_1620116885267.jpg

Det er ventet at de skal avsløre flere VR sett i neste veke så jeg regner med at i hvert fall ett av dem er rettet mot forbrukere eller det som kalles prosumers. Vive Pro var også et prosumer headset da det ble lansert. Trådløs Vive Pro er det VR settet jeg har hatt absolutt mest spilletid i. Men billig blir de nye VR settene nok ikke, HTC kan ikke konkurrere med Facebook på pris. De kan derimot konkurrere (enn så lenge) på teknologi.

Quote

We debut what’s new. Take a front-row seat at the VR event of the year as HTC VIVE unveils game-changing VR headsets, software, and platforms to take your experience to another level.

https://www.roadtovr.com/htc-vivecon-vive-vr-headset-tease/

Håper jeg ikke blir skuffet.

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...