Gå til innhold

Virtual Reality - Diskusjonstråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
29 minutes ago, Gunfreak said:

Har unngått disse snuttene da jeg ikke vil ha spoiler. Men har det hvert snakk om at man kan se hele armer og ikke bare disse flytende hendene, virker så rart når de strekker VR så langt, så har de beholdt de flytende hendene. 

Grunnen er nok at dagens sporing ikke er presis nok til å riktig gjengi kroppens bevegelse i VR. For det trenger vi å spore flere punkter enn hode og hender. Det er selvfølgelig mulig med full synlig kropp og vi har sett det bli gjort i flere spill slik som Boneworks men det ser ofte litt dumt ut. Beste utførelsen jeg har sett er i Lone Echo. Men mye av grunnen til at det fungerer så godt der er at man er vektløs.

Valve har også gitt noen flere forklaringer som jeg ikke husker i god nok detalj til å gjengi her eller gidder søke opp nå.

Men jeg har lest at de har en usynlig kropp som responderer på miljøet rundt deg.

Jeg synes selv godt det kunne vært valgfritt å skru det på. Tipper vi uansett får mods som fikser en synlig kropp etter hvert. En slik mod finnes for Skyrim.

Også mulig at Valve selv legger det til etter hvert. De har gjort slike endringer tidligere basert på tilbakemeldinger på en eldre gameplay demonstrasjon på YouTube kanalen Tested. Da reagerte folk på at man ikke kunne klatre i stiger. Det var en endring som kom kjapt etter en del Reddit drama.

 

Lenke til kommentar
Enceladus skrev (1 minutt siden):

Haha litt utrolig at vi har kommet til dette punktet!

Kanskje jeg skal selge DK2en min ?

Det er det. Men på mange måter litt typisk. Valve skal lansere en kjempestor VR-tittel og produksjonen i Asia får et kjempeslag pga. viruset.

Og alt dette er i utgangspunktet first world problems :-p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...