Gå til innhold

Roskilde 2016


freddy9tre

Anbefalte innlegg

Hei! 


 


Vurderer å bestille billett til Roskilde16 og lurer på et par ting. 


 


1. Hvilken camp er best? Hvis man helst vil ha det sånn nogenlunde rent rundt seg. Fint med fest på dagen, men greit å kunne få sove på natten også. 


2. Hvordan ville dere anbefalt dere å reise ned dit? Er det stress med bil? Parkering for det?


3. Hvor mye penger brukte dere cirka?


4. Er festivalen verdt pengene?


 


Er det noen andre her som skal på festivalen?


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! 

 

1. Jeg har selv campet på både L, P og get a tent campen. L var jeg på mitt første år, og det er ikke å anbefale. Med mindre du vil ha fæl musikk på full guffe døgnet rundt, spy og søppel overalt og for det meste 16-åringer. P var sånn sett mye roligere og renere, men samtidig veldig mye lenger unna konsertområdet. Get a tent var perfekt for min del, du slapp å drasse med telt, sette det opp og ikke minst stresse med en plass. Pluss at det er nærme konsertområdet også. Tror dog det er utsolgt nå. Ville satset på G eller C, har hørt det er veldig bra :-)

 

2. Jeg har selv reist med bil. Tar ferja over og kjører bort. Parkering kosta vel type 500 kr for hele uka, så det var null stress. Da står bilen like ved og du kan bruke den til butikken, hvis du vil ta et måltid i byen eller slikt. 

 

3. Her kan du egentlig velge veldig selv. Skal du shoppe mye? Eller bare spise? Drikke? Mat og drikke er generelt billig, så du trenger ikke s alt for mye. 

 

4. Festivalen er så absolutt verdt pengene. HOVE, Øya og Slottsfjell er gøy det også, men Roskilde er av et helt annet nivå! Store artister, og mange mindre, ukjente som er vel så gode. I tillegg donerer festivalen bort all fortjeneste som også er en fin ting. Nei, Roskilde er bare fantastisk altså. 

 

Jeg skal så absolutt på Roskilde, for fjerde året på rad:-)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...