Gå til innhold

Utviklingen av Unsung Story er stanset


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uber Entertainment utviklet og lanserte "Toy Rush" under utviklingen av Planetary Annihilation, mange tok det som tegn på at de hadde gitt opp PA,0 enda flere ble hysterisk aggressive ettersom de mente Uber brukte kapital opprinnelig tilegnet PA prosjektet på kortsiktige cash grab som Toy Rush var og at det var tegn på at Kickstarter prosjekt ofte er scam.

 

Håper det går like bra med Playdek som Uber, vi trenger skikkelig HOMM spill nå som Ubisoft ødelegger den fantastiske serien.

Lenke til kommentar

Sorry for et dumt spørsmål.

 

Får de som var med og støttet spillet pengene tilbake om spillet blir skrotet?

 

Problemet er at med mindre hele opplegget er ren svindel, er det ikke igjen noen penger å dele ut når spillet blir skrotet. Kickstarter stiller ikke med direkte garantier for aktørene som benytter seg av siden deres. Etter Kickstarters retningslinjer har de som støttet spillet når et prosjekt ikke gjennomføres, krav på at de eventuelt gjenværende pengene deles ut til backerne proposjonalt med hvor mye penger de spyttet inn, samt en rapport som viser hvordan de resterende pengene har blitt brukt. Om dette ikke skjer, eller om prosjektet åpenbart har blitt vanstyrt, kan man sikkert ha gode sjanser i en sivil rettssak. Problemet med det er at det ofte koster mer enn det smaker, og det er vanskelig å få til når kravene er fordelt mellom flere tusen mennesker som investerte 200-1000 kroner hver.

Endret av Husam
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...