Gå til innhold

Gigantic! (XB1/Win10)


Anbefalte innlegg

Enda et spill som kaster seg på Dota/LoL-toget. Selve gameplayet ligger litt mellom SMITE og point-control fra TF2/Overwatch. Man kontrollerer points ved å fremkalle forskjellige skapninger der, som gir deg forskjellige fordeler. Selve målet med spillet er å drepe motstanderlagets "Guardian" - en stor skapning (foreløbig enten en griff eller en stor slange/drage)

 

Foreløbig er spillet i closed beta, under en halvstreng NDA. Utviklerne har en liste med "approved streamers" og bestemmer når disse får lov til å streame spillet. Hvis noen vil sjekke ut spillet er helgen en gylden mulighet. Er selv i både både betaen og streamerlista, men jeg har ikke hatt anledning til å spille mer enn 4 kamper så langt. Spillet virker ganske interessant så langt, men som med alle spill i denne sjangeren tar det litt tid før man skjønner nøyaktig hva som skjer hele tiden. 

En massiv hake ved spillet er at mye av finansieringen kommer fra Microsoft, så spillet er ekslusivt til XBox One og Windows 10. For de som er på XBox One byr ikke dette på helt enorme problemer, men for PC-gamere er det ganske kjipt at spillet kun kjører på ett operativsystem. 

 

www.gogigantic.com er stedet hvis man vil melde sin interesse for en betanøkkel. Reddit (https://www.reddit.com/r/gigantic) har en egen tiggetråd for betanøkler hvis man er over gjennomsnittet interessert. Ellers dukker det opp giveaways på alle mulige rare steder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...