Gå til innhold

Samsung Galaxy S7/S7 Edge diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

 

Hei

 

Prøver og flashe frå Ten til NEE versjonen uten hell .Har lastet ned 6.0.1 NEE fra sammobile og legger firmwaren inn i Odin .Når jeg starter odin står den hele tiden på Initialzation..

Går ikke videre

Wipe før du flasher. Det kan hende det hjelper.

 

Var veldig nær på å gje opp hele mobilen,eit siste forsøk tok jeg og byttet usb kabel og da gjekk det som smurt :-) Nå er den oppe og går igjen :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Har edge med s-view cover, men det funker ikke som det skal,virker ikke som telefonen registrere at coveret er der, prøver åpent finne innstillinger for det, men finner ingenting.

 

Tips?

Forsøk å ta cover av, ta telefonen ut av det, for så ta det på igjen

 

Takk for tips.

 

Det gikk seg til av seg selv..

Lenke til kommentar

Oppdatering: Bytte av app løste absolutt ingenting. Sendte meg selv en epost fra laptopen til mobilen. Tok nærmere en halvtime før den kom (frivillig). Jeg kan ikke sjekke eposten min manuelt hver time, så dette er ikke holdbart i lengden. 

 

I og med at jeg fortsatt opplever problemer med en annen app, så må det være et problem fra Googles side. 

 

 

Ja dette er helt klart et problem fra Google, flere av mine kollegaer opplever det også.

Forsøk å laste ned Ulest Badge (for gmail) fra Play Butikken @µT. og bytt over til den appen i stedet, da får du gmailene dine helt umiddelbart (synker med en gang det er en ny mail i innboksen) og i tillegg et lite varsel på ikonet om hvor mange uleste mail du har i innboksen, denne fungerer helt optimalt etter min mening. Her kan du også justere str. på selve ikonet, str. på teksten under ikonet og utseende/designet/fargen på ikonet/appen om du ønsker det. :) 

 

Jeg har sett at det har kommet en oppdatering på Gmail i dag, men vet ikke om den rettet på problemet siden jeg nå benytter en annen app for gmail......?

Lenke til kommentar

Fikk oppdatert min S7 til android 7 her om dagen, men har noen bugs. Tekst og bakgrunn har samme/tilnærmet samme farge. Har Nova launcher installert, men har samme problem i standard touchwiz. Av en eller annen grunn har jeg også mørk bakgrunn/theme, mens mine kollegaer med samme telefon har hvitt. Finner ikke noe sted å endre dette. Noen som har peiling? Ved googling, så virker det jo som det ikke finnes noe mørkt theme i det hele tatt.
 
To vedlagte bilder: en fra klokke, der alarmtid og sted for verdensklokke ikke vises pga tekstfargen. Og et bilde fra innstillingsmenyen der "innstillinger" teksten på toppen er hvit og ikke kan leses.
RFkyRmd3.jpeg
 
WnUvdVkw.jpeg

Lenke til kommentar

Jeg knuste baksiden idag, noen som har gjort dette og veit hvor jeg kan bytte? (i Oslo området)

 

Eh. Tok en kjapp Google, vet at camera og videoteknikk gjorde dette før, men kan se ut som de ikke finnes i Oslo lenger. De hørte til i Møllergata 4, og tek.no har hatt en test av dem før, men så vidt jeg skjønte er det en annen bedrift som holder til i det lokale nå til dags. Ifølge Samsung sin egen nettside er det kun en butikk i Oslo sentrum som har walk in mobile service, og det er noe som heter Conmondo walk-in.. Men hjemmesiden deres sier at de har flyttet og ikke åpner opp igjen før.. sometime. Fant dem på Facebook, og der postet de om stenging 27 januar. Anser det som negativt at de ikke har åpnet opp igjen ennå. Du kan prøve å sende dem en melding på fb, står at de er flinke å svare på meldinger. Lykke til, virka ikke helt enkelt det gitt :p 

 

Hadde en kunde som sprakk baksiden på sin S7 Edge for ei uke siden og Camera og Videoteknikk skulle ha 1300 kr for å bytte glasset på hans. Sånn fyi, hvis du finner noen steder i Oslo som fikser dette.

 

Edit: https://www.scandinavianphoto.no/ er butikken som har tatt over lokalet til C&V. Ser ut som det egentlig er samme bedrift/kjede, bare under et annet navn. Etter litt forvirrende trykking på nettsida deres ser det ut som de tar imot Samsung-produkter. Finner Samsung på lista litt ned på sida her og da blir du tatt til camera og videoteknikk sin hjemmeside for serviceregistrering. Ring dem og hør om de kan fikse dette kjapt. :p C&V i Bergen bruker bare et par timer på dette. En runde på IKEA, så er det som regel fiksa. 

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar

Har også Telenor, men finner ikke voLTE....wifi tale er det derimot

TELENOR svarer slik:

 
  • Telenor svarer slik:

WiFi Tale tar i bruk muligheten til å sende data over trådløst nettverk ved at lydinformasjonen sendes som datapakker. Dette betyr at steder hvor det ikke er mobildekning, men har innlagt fast bredbånd vil du kunne bruke mobilen som normalt så lenge den er tilkoblet det trådløse nettverket. Bredbåndet ditt trenger ikke å være fra Telenor for at WiFi Tale skal virke, du trenger bare tilgang til et WiFi-nett. 

 

Beveger du deg bort fra det trådløse nettverket, vil mobilen automatisk koble over til 4G-nettet. Om 4G-dekning ikke er tilgjengelig, vil samtalen bryte.

Lenke til kommentar

Jeg har både Wifi tale og 4G tale på min S7, men som det har stått i noen innlegg, så valgte jeg under  Wifi tale

 

  • Wifi foretrukket
  • Mobilnett foretrukket 

 

og får da opp 4G tale i menylinjen øverst på mobilen.

Selve punktet 4G tale/VoLTE har derimot forsvunnet fra innstillingene til mobilen, etter at Wifi tale ble et mulig valg.

 

 

post-360398-0-35065600-1489953387_thumb.png

Endret av fotonisse
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...