Gå til innhold

[Løst] Forsvinne fra facebook - for en person?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan bekrefte det som sies over. For en person du blokkerer vil det se ut som du har forsvunnet totalt fra Facebook. Han vil ikke finne deg i søk eller chat. Han kan se dine gamle kommentarer eller likes, men navnet ditt viser ingen link, så han kan ikke klikke seg inn på deg eller kontakte deg. Det er mulig han kanskje fortsatt se profilbildet ditt om du ikke har strenge personvern-innstillinger.

 

Merk! Han vil fortsatt kunne vite at du finnes på Facebook om dere har felles venner, hvorpå du kommenterer bildet og en annen svarer på din kommentar. Han vil da se den andre sin kommentar med ref. til deg. Et annet obs. Om du trykker likes, så kan han indirekte se at du har likt noe. Dette fordi en Likes regisreres, men han vil ikke være i stand til å se hvem. Om dette er en person som mange har blokkert, og det finnes flere felles venner kan det jo også være andre.

 

Til sist. En blokkering virker begge veier (naturlig nok). Du vil heller ikke se noe som helst om den du blokkerer. Dette er jo selvfølgelig satt opp slik for at ikke hevngjerrige eller andre personer skal bruke blokkering som et påskudd til å overvåke en vei.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...