Gå til innhold

SNIKTITT: Glem kjøleskapmagneter og handleturer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spennende, men registrering av varer hadde vel vært lettere med en strekkodescanner, hvor kjøleskapet hadde foreslått varen som ble scannet også kunne du bekrefte eller velge manuelt. Også registrere varen igjen når den er brukt opp.

 

Lettere, men fortsatt for tungvindt, burde vært rfid.

 

AtW

Lenke til kommentar

Dette er genialt !

De fleste av oss kjenner seg nok igjen med å åpne kjøleskapdøren for å sjekke om det er noe inni der som en har lyst på, for å så bare lukke det igjen. Vi er nå i 2016 og ting handler om å være miljøbevisst (spare strøm) og effektivisering (spare tid).

Nå som kjøleskapet selv tar bilde av innholdet, trenger en ikke å åpne døren for å sjekke innhold, kan bare se det på skjermen. Eller enda bedre, kan se det rett på mobilen uten å måtte reise seg fra sofaen. Og enda bedre, kan se det på mobilen mens man er ute å handler.

 

Jeg ser flere og flere som bruker mobilen, radio, ipad, utskrifter av oppskirfter, til og med laptop, på kjøkkene som hjelpemiddel for å lage mat, eller som underholdning mens oppvaskmaskinen tømmes. En dedikert skjerm på en allerede eksisterende flate, virker for meg som en naturlig utvikling i riktig rettning. Det vil så klart virke rart i begynnelsen, men etterhvert vil dette bidra til ett bedre økosystem i hverdagen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva er det denne skjermen gjør som ikke et vanlig nettbrett plassert på kjøkkenet kan?

 

Har et vanlig nettbrett på kjøkkenet kameraer inni kjøleskapet? Integrert handling av varer?

 

Hele poenget med dette er at alt skal være enkelt og integrert. Det er en high end TV. Hvis du har mye penger og vil kjøpe ting, så vil du ikke gå på elkjøp og kjøpe nettbrett til 2000 kr for å ha på kjøkken. Da vil du ha det integrert i TVen.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

+Endelig begynner detg å skje noe spennende på hvitevarefronten!

 

Bare tenk når denne kan foreslå dagens middag basert på hva som er i kjøleskapet. Eventuelt komplementerer en handleliste. Når kjøleskapet har kontroll på datoer på matvarene. Når en slipper å såt i butikken å lure på hva en skal ha fordi kjøleskapet sendte bestilling av matvarer som blir levert på døren. Me like! :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...