Gå til innhold

Massive seksuelle overgrep på nyttårsaften i Tyskland


Anbefalte innlegg

Skjønner ikke hvorfor ikke dette er forsidestoff i avisene? Når det går en bølge med seksuelle overgrep gjennom Europa på nyttårsaften og i dagene etter er det jo enkelt å se at dette henger sammen og ikke er individuelle hendelser. Det at man er så redd for å kalle en spade for en spade er også noe jeg blir ufattelig frustrert av. Det er immigranter som gjør dette og jeg ser ikke bort i fra at brorparten har utgangspunkt i Islam som religion. Ikke at det må være en sammenheng, men intuisjonen min sier meg at det er mest sannsynlig. 

Jeg som en relativt ung person i samfunnet vil ha sterkere reaksjoner fra folket. Dette skal ikke godtas og må slås hardt ned på. Kjør debatt og lange reportasjer i nyhetene. Det virker jo nesten som dette blir feid under teppet for å ikke fremprovosere rasistiske holdninger. 

Det hele topper seg jo med uttalelsene til den kvinnelige ordføreren i Køln som mener at det er de som blir seksuelt overgrepet som må passe bedre på seg selv. Hun lister vel opp noen forholdsregler folk skal følge for å unngå disse situasjonene, men sier ingenting om overgriperne. 

Begeret er på vei til å bli fylt til kanten og renner snart over, og jeg er neppe alene om dette. 

Jeg er langt i fra en politisk engasjert person, men saker som dette provoserer meg så sinnssykt og det har aller mest ved hvordan de blir håndtert og unnskyldt gang etter gang. Jeg er lei.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Det er åpenbart ekstremt naivt, og beviselig feil, at frihet automatisk vil vinne og umulig kan tape. Det er ikke så mange tiårene siden "ufrihet" ble heiet frem i nettopp det landet de nevnte overgrepene fant sted. Lignende tendenser ser man i store deler av den muslimske verden, og etter den arabiske våren. I mange land er det tvert imot de som er imot frihet som er på fremmarsj.

Men i dag nyter tyskerne større frihet enn noengang i historien. Det går den veien, ser du, selv om det kommer tilbakeslag, som jeg skrev (du overså kanskje det). Og tilbakeslag kommer når vi aksepterer begrensninger i friheten vi har.

 

I mange andre deler av verden har ikke folkets frihet hatt overtaket. Slike samfunn vil derfor ikke bevege seg mot mer frihet som nødvendighet. Først når friheten får overtaket, da starter en ball å rulle som ikke kan stoppes. Hvis ikke folket oppgir sin frihet.

 

 

 

 

Igjen, du har ikke noe belegg for å påstå at det er umulig at friheten vinner. At Tyskland i et isolert sett lite tidsrom har mye frihet betyr ikke at det er en uunngåelig sluttilstand, det kan like gjerne være "tilbakeslaget" du snakker om. Å tro at "frihetens seier" er en form for naturlov virker som sagt ekstremt naivt. 

 

Når bomber regner og du frykter for ditt eget og dine barns liv, da er det ikke økonomi som er fremst i tankene, det skal jeg love deg. Hvis du ikke skjønner det, så tilskriver jeg det et velferdsfenomen. Det er vanskelig å forestille seg en situasjon som er så fjernt fra sitt eget liv.

 

Du siterer meg, men svarer ikke på det jeg skriver. At økonomi ikke er førsteprioritet mens det knipser over deg sier seg selv, men det er ikke "bomberegnet" som gjør at man velger akkurat Norge, heller enn et av landene underveis. 

 

Virkelige flyktningene slår seg ned i det landet der de kan få opphold. At Norge er et rikt land, er en bonus. Så er det sikkert også en del velferdssøkere blant innvandrerne. Men den største andelen av disse finner du hos arbeidsinnvandrere fra Europa, som vi har invitert. De har fysisk trygghet i hjemlandet, men dårlig økonomi.

 

Flyktninger som ikke slår seg ned i det første trygge landet de får opphold i, men brøyter seg vei videre til Skandinavia på grunn av velferdssystemet, er også velferdssøkere. Men ingen av oss kan slå kategorisk fast at det gjelder mange av dem. Så vidt jeg har fått med meg, er en betydelig andel analfabeter som ikke har den fjerneste idé om det landet de har kommet til. Å hevde at flyktningestrømmen til Europa generelt består av velferddsøkere, er kunnskapsløst, ureflektert og burde være under din verdighet.

 

Igjen, du siterer meg, men svarer tilsynelatende på påstander du finner på selv. Jeg svarte at din oppfatning om at innvandrere kommer til vestlige land på grunn av flyktninger vanskelig kan dekke alle, og at mange antagelig er drevet av ønske om bedre materielle kår. At flyktningene ikke skulle ha "den fjerneste ide" om landet de kommer til virker heller ikke særlig sannsynlig. Da ville vell få tatt fatt på den lange reisen gjennom hele kontinentet for å komme til Skandinavia. 

 Norge kan med noen pennestrøk fjerne all støtte og alle velferdsytelser til alle typer innvandrere. Vi kan kreve at statsborgerskap og deltakelse i velferdssystemet forutsetter at man er født og oppvokst i landet. Det strider sikkert med folkeretten, men la oss tenke oss en slik situasjon for poengets skyld. La oss gå enda lenger: Hele velferdsstaten legges ned. Også norske borgere må klare seg på egen hånd. Da har ikke innvandrerne noen utsikter til gratis penger hverken for seg selv eller sine etterkommere. Hva tror du skjer med flykningestrømmen da? Stopper den helt opp?

 

Den gjør ikke det, fordi hva vi gjør i vårt samfunn endrer ikke på krigssituasjonen i deres hjemland. De må flykte uansett. Er ikke det rart, synes du? Det stemmer jo ikke helt med teorien din.

 

 

Fascinerende. På samme måte som du etablerer naturlover angående frihetens seier, gjennomfører/finner du på eksperimenter der du tester en annen teori du har funnet på, for å konkludere utifra ditt eget tankeeksperiment. 

 

Om du kutter alle velferdsgoder til innvandrere virker det lite sannsynlig at så mange skulle ta seg gjennom hele kontinentet, fra en allerede trygg tilværelse i landene de reiser gjennom. 

 

Flyktningene kommer til Europa og Skandinavia først og fremst på grunn av stabile politiske institusjoner og samfunnsstruktur, der de har mulighet til selv å skape seg en fremtid.

 

Min påstand er at de kommer av flere grunner, deriblant velferd og økonomi. I forlengelsen av dette at påstanden din om at alle kommer på grunn av frihet stemmer dårlig, da en del antagelig er drevet av ovennevnte grunner. 

 

Spør du innvandringsmotstanderne, så har systemet alltid vært overbelastet. Det er bare et vikarierende argument. De har helt andre motiver for motstanden mot innvandring, men ingen har ryggrad til å si det høyt.

 

Å spekulere i andres motivasjon er ikke et argument mot andres argumenter. 

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor ikke dette er forsidestoff i avisene? Når det går en bølge med seksuelle overgrep gjennom Europa på nyttårsaften og i dagene etter er det jo enkelt å se at dette henger sammen og ikke er individuelle hendelser. 

 

 

 

Fordi det skaper mer fremmedhat/frykt og dårlig PR for å ta inn flere nye lykkejegere i 2016. 

Lenke til kommentar

http://www.nettavisen.no/nyheter/asylskere-bak-sextrakassering-i-helsinki/3423177930.html

Samme greia i Helsinki.

https://www.reddit.com/r/worldnews/comments/3zxxhi/reports_of_sexual_assaults_on_women_across/

Samletråd på Reddit for flere nylige hendelser. Fellesnevner er "menn med arabisk eller nordafrikansk utseende", evt. "male immigrants from the Middle East and North Africa.". Virker som en ny* terror-teknikk.

*Nytt som i form av det nå er planlagte og koordinerte angrep det er snakk om, at voldtekt av europeiske kvinner forekommer hyppigere med nye landsmenn er ikke nytt.

Merkel (med flere europeiske med-søstre) ser ut til å lide av en alvorlig og modifisert versjon av Stockholmsyndromet, eller noe i den duren.

Lenke til kommentar

Hvorfor spør du dem ikke? Derfor reiser syriske flyktninger videre fra Tyrkia.

 

Hvorfor sender vi ikke tilbake de som kommer fra trygge områder?

Poenget er at de ikke rømmer fra bomber, de drar fordi de ønsker høyere økonomisk velstand. Hadde de bare kunne dratt til Georgia, Serbia og Bulgaria, så tror jeg de fleste hadde blitt i Tyrkia. Det er selvfølgelig greit at folk ønsker seg et bedre liv, men vi kan ikke slippe dem inn på bekostning av oss selv, spesielt ikke når vi hjelper en liten minoritet, og vi kunne ha hjulpet langt flere i Tyrkia. Når vi finaniserer denne politikken med uhjelp, så er det faktisk en inhuman politikk.

 

Og hvorfor sender vi dem ikke tilbake? Fordi det er håpløst å bevise hvor de kom fra, en del land nekter å ta dem imot, og vi har ikke noe ordentlig system for retur. F.eks. hvis noen drar til en flyktningleir så får de hjelp der, men hvis de drar videre til EU, så kan vi ikke sende dem tilbake til flyktningleiren.

Endret av Camlon
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+2534

Når politikerne kjører på med å slippe inn hundretusenvis av mennesker i landet uten å i det minste første høre med folket om det er greit via for eksempel en folkeavstemning, da er det en primaoppskrift på en kruttønne. Har man virkelig ikke lært mer av historien enn som så? Når man fratar mennesker i et land muligheten til å være med å bestemme store og viktige ting, da er veien til sivil ulydighet og vold veldig kort.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

http://www.dagbladet.no/2016/01/08/nyheter/utenriks/tyskland/kln/seksuelle_overgrep/42679900/

 

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/krim/politisjef-maa-gaa-etter-masseovergrep/a/23592711/

 

Det skrives med andre ord heldigvis litt. Men først en uke etter at at nyheten ble lekket på alternative nyhets-kanaler. Hovedpressen skriver kun om dette fordi internet tilbyr på informasjonsdeling som gjør det umulig for hovedpressen å diktere nyhetsbildet.

 

Ser ellers frem til at venstreradikale feminister skal ta avstand fra alle disse overgrepene og fordømme den kultur som ligger til grunn. Hey! Ikke ta fra meg drømmene mine...

Lenke til kommentar
Gjest bruker-45896

 

 

For å kunne ta deg seriøst vil jeg gjerne se flere uavhengige forskningsrapporter som bekrefter disse påstandene dine. 70% av alle kvinner altså? Eller var det bare noe du sa for å understreke et poeng kanskje? Et helt grunnløst poeng som bare forblir tomme påstander, kanskje?

 

Vel, jeg syns også den statistikken var interessant. Så jeg tryllet frem dette for oss begge.

 

https://www.psychologytoday.com/blog/all-about-sex/201001/womens-rape-fantasies-how-common-what-do-they-mean

 

https://www.psychologytoday.com/blog/all-about-sex/201508/why-do-women-have-rape-fantasies

 

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2815609/Are-sexual-fantasies-normal-New-study-reveals-think-differences-men-women.html

 

 

Ganske klart for meg at tallet han kom med ikke er så langt unna det som blir rapportert vitenskapelig, slik du spesifiserte at du ønsket at det ble gjort. Alt ettersom hvilke studier man ser på osv. etc. selvsagt

 

Uansett, dette med voldtekt eller å bli tvunget til noe seksuelt er en ganske normal og vanlig fantasi for mange personer, både kvinner og menn. Det er ikke kontroversielt.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor ikke dette er forsidestoff i avisene? Når det går en bølge med seksuelle overgrep gjennom Europa på nyttårsaften og i dagene etter er det jo enkelt å se at dette henger sammen og ikke er individuelle hendelser. 

 

 

Det er ønskelig å skjule resultatet av masseinnvandring fra folket. Ingen politikere eller parti ønsker å bli stilt ansvarlige for den bølgen med vold og voldtekt vi nå kommer til å oppleve i årene fremover.

 

Det er jo som folk på dette forumet sier også, om vi tar inn 1000 innvandrere, og 100 av dem er voldelige, så er det verdt det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Hvorfor spør du dem ikke? Derfor reiser syriske flyktninger videre fra Tyrkia.

 

Hvorfor sender vi ikke tilbake de som kommer fra trygge områder?

Poenget er at de ikke rømmer fra bomber.

 

De rømmer fra bomber. Sist gang jeg sjekket så var

 

Lybia er i borgerkrig siden vestlig bombing fra 2011.

BOKO HARAM, Taliban, Al Qaida deltar i krigen og mange andre terrorister.

https://en.wikipedia.org/wiki/Libyan_Civil_War_%282014%E2%80%93present%29

 

Yemen er i borgerkrig siden 2015. Terroristene som kalles HOUTHI kriger mot Saudi Arabia.

Al Qaida, Taliban og ISIS involvert.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yemeni_Civil_War_%282015%E2%80%93present%29

 

Afghanistan er i borgerkrig siden 2015. Terrorister Al Qaida, Taliban og ISIS er involvert.

https://en.wikipedia.org/wiki/War_in_Afghanistan_%282015%E2%80%93present%29

 

Irak er i borgerkrig siden 2014.

https://en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_Civil_War_%282014%E2%80%93present%29

 

 

NORGE ønsker kun flyktninger fra Syria. Stortinget driver med å spre PROPAGANDA. Stortinget påstår at det kun er krig i Syria.  Norsk media skriver også kun om Syria krigen. Så de hjernevasker Norges befolkning til å tro at det kun finnes krig i Syria og ingen andre steder i andre islamske nasjoner.

Endret av Finland
Lenke til kommentar

 

 

Hvorfor spør du dem ikke? Derfor reiser syriske flyktninger videre fra Tyrkia.

 

Hvorfor sender vi ikke tilbake de som kommer fra trygge områder?

 

Poenget er at de ikke rømmer fra bomber.

 

De rømmer fra bomber. Sist gang jeg sjekket så var

 

Lybia er i borgerkrig siden vestlig bombing fra 2011.

BOKO HARAM, Taliban, Al Qaida deltar i krigen og mange andre terrorister.

https://en.wikipedia.org/wiki/Libyan_Civil_War_(2014–present)

 

Yemen er i borgerkrig siden 2015. Terroristene som kalles HOUTHI kriger mot Saudi Arabia.

Al Qaida, Taliban og ISIS involvert.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yemeni_Civil_War_(2015–present)

 

Afghanistan er i borgerkrig siden 2015. Terrorister Al Qaida, Taliban og ISIS er involvert.

https://en.wikipedia.org/wiki/War_in_Afghanistan_(2015–present)

 

Irak er i borgerkrig siden 2014.

https://en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_Civil_War_(2014–present)

 

 

NORGE ønsker kun flyktninger fra Syria. Stortinget driver med å spre PROPAGANDA. Stortinget påstår at det kun er krig i Syria.  Norsk media skriver også kun om Syria krigen. Så de hjernevasker Norges befolkning til å tro at det kun finnes krig i Syria og ingen andre steder i andre islamske nasjoner.

Krig i så mange muslimske land, og allikevel så anbefaler du islam til det norske folk. Blir du ikke litt betenkt selv?

Lenke til kommentar

 

Krig i så mange muslimske land, og allikevel så anbefaler du islam til det norske folk. Blir du ikke litt betenkt selv?

 

Mange etniske mennesker har konvertert til Islam. Jeg snakker om etnisk norske personer som har konvertert helt frivillig. Din tid vil komme for gud vil herske over alle. Bare i år har jeg klart å konvertere 10 norske konvertitter på 8 dager i Januar. Din tid vil komme for Islam er guds verk.

 

Tro meg. I Oslo er det mange som ønsker å konvertere til Islam. Dette gjelder spesielt for etniske nordmenn. Jeg rekrutterer nye muslimer til Islam hver eneste dag i Oslo. Fred være med deg min venn.

 

Endret av Finland
Lenke til kommentar

De rømmer fra bomber. Sist gang jeg sjekket så var

 

Lybia er i borgerkrig siden vestlig bombing fra 2011.

BOKO HARAM, Taliban, Al Qaida deltar i krigen og mange andre terrorister.

https://en.wikipedia.org/wiki/Libyan_Civil_War_(2014–present)

 

Yemen er i borgerkrig siden 2015. Terroristene som kalles HOUTHI kriger mot Saudi Arabia.

Al Qaida, Taliban og ISIS involvert.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yemeni_Civil_War_(2015–present)

 

Afghanistan er i borgerkrig siden 2015. Terrorister Al Qaida, Taliban og ISIS er involvert.

https://en.wikipedia.org/wiki/War_in_Afghanistan_(2015–present)

 

Irak er i borgerkrig siden 2014.

https://en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_Civil_War_(2014–present)

 

NORGE ønsker kun flyktninger fra Syria. Stortinget driver med å spre PROPAGANDA. Stortinget påstår at det kun er krig i Syria.  Norsk media skriver også kun om Syria krigen. Så de hjernevasker Norges befolkning til å tro at det kun finnes krig i Syria og ingen andre steder i andre islamske nasjoner.

Svar på dette,

1. Hvor mange sivile Afghanere døde i 2015.

2. Hvor mange afghanske asylsøkere kom det til EU i 2015.

3. Del antall afghanske asylsøkere på antall døde

 

Jeg tror svaret ditt blir på ca 200. Gir det mening at hvis de bomber en landsby i Afghanistan, så kommer 200 av dem til EU, og 1 dør i bombene?

Lenke til kommentar

Svar på dette,

1. Hvor mange sivile Afghanere døde i 2015.

2. Hvor mange afghanske asylsøkere kom det til EU i 2015.

3. Del antall afghanske asylsøkere på antall døde

 

Jeg tror svaret ditt blir på ca 200. Gir det mening at hvis de bomber en landsby i Afghanistan, så kommer 200 av dem til EU, og 1 dør i bombene?

 

Kanskje du burde lese litt internasjonale nyheter. Istedenfor norske nyheter som kun tror at det er krig i Syria.

http://www.theguardian.com/world/2015/feb/18/afghan-civilian-deaths-record-high

 

Det finnes krig i Afrika også. Så her driver Stortinget med altfor mye propaganda. Vi vet jo alle sammen at agendaen til Stortinget er å fjerne Assad i Syria. Alle norske medier skriver om Assad propagandaer om og om igjen. Dermed blir det laget masse propaganda om at det kun er krig i Syria, mens i realiteten er det krig over store deler av Afrika og midtøsten.

 

Borgerkrig i Sudan. 2013 - present.

https://en.wikipedia.org/wiki/South_Sudanese_Civil_War

 

Borgerkrig i Pakistan. ISIS, Taliban, Al Qaida. 2009–present.

https://en.wikipedia.org/wiki/Somali_Civil_War

 

Borgerkrig i Somalia. Al Qaida, Taliban, ISIS. 2009–present.

https://en.wikipedia.org/wiki/Somali_Civil_War

 

Skammelig av norsk media og Norges Storting å bedrive propaganda. Det er kun krig i Syria bla bla bla. Assad er den store diktatoren. Norsk befolkning er altfor hjernevasket. 99% av Norges etniske befolkning tror at det kun er krig i Syria.

Endret av Finland
Lenke til kommentar

Kanskje du burde lese litt internasjonale nyheter. Istedenfor norske nyheter som kun tror at det er krig i Syria.

http://www.theguardian.com/world/2015/feb/18/afghan-civilian-deaths-record-high

 

Det finnes krig i Afrika også. Så her driver Stortinget med altfor mye propaganda. Vi vet jo alle sammen at agendaen til Stortinget er å fjerne Assad i Syria. Alle norske medier skriver om Assad propagandaer om og om igjen. Dermed blir det laget masse propaganda om at det kun er krig i Syria, mens i realiteten er det krig over store deler av Afrika og midtøsten.

 

Borgerkrig i Sudan. 2013 - present.

https://en.wikipedia.org/wiki/South_Sudanese_Civil_War

 

Borgerkrig i Pakistan. ISIS, Taliban, Al Qaida. 2009–present.

https://en.wikipedia.org/wiki/Somali_Civil_War

 

Borgerkrig i Somalia. Al Qaida, Taliban, ISIS. 2009–present.

https://en.wikipedia.org/wiki/Somali_Civil_War

 

Skammelig av norsk media og Norges Storting å bedrive propaganda. Det er kun krig i Syria bla bla bla. Assad er den store diktatoren. Norsk befolkning er altfor hjernevasket. 99% av Norges etniske befolkning tror at det kun er krig i Syria.

Beklager, men jeg så ikke noe svar til det jeg skrev, så prøv igjen!

 

1. Hvor mange sivile Afghanere døde i 2015.

2. Hvor mange afghanske asylsøkere kom det til EU i 2015.

3. Del antall afghanske asylsøkere på antall døde

 

Jeg tror svaret ditt blir på ca 200. Gir det mening at hvis de bomber en landsby i Afghanistan, så kommer 200 av dem til EU, og 1 dør i bombene?

Lenke til kommentar

 

Beklager, men jeg så ikke noe svar til det jeg skrev, så prøv igjen!

 

1. Hvor mange sivile Afghanere døde i 2015.

2. Hvor mange afghanske asylsøkere kom det til EU i 2015.

3. Del antall afghanske asylsøkere på antall døde

 

Jeg tror svaret ditt blir på ca 200. Gir det mening at hvis de bomber en landsby i Afghanistan, så kommer 200 av dem til EU, og 1 dør i bombene?

 

Du fikk jo svaret ditt. Fred være med deg. Trykk på linken.

http://www.theguardian.com/world/2015/feb/18/afghan-civilian-deaths-record-high

Endret av Finland
Lenke til kommentar

 

 Din tid vil komme for Islam er guds verk.

 

 

 

Jeg velger å tro at fornuften vil seire etterhvert.

 

Får bare håpe det kommer en dag der religiøse får samme oppfølging som mentalt forstyrrede, og blir behandlet for sinnslidelsene sine.

Det er jo trist å se på så mange syke mennesker som går rundt uten å få den hjelpen de trenger.

Endret av Apox
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...