Gå til innhold

TV ødelagt, butikken vil ikke erstatte med TV som har tilsvarende spesifikasjoner


Monnami41

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå har vi hørt fra butikken igjen, og de har nå tilbudt oss et erstatningsTV - Philips 55" 3D LED Smart TV 55PUS7100. Det vi leverte inn var Philips 55" 3D Smart LED-TV 55PFS8109. Skal høre på Lyd og bilde-forum om dette er et greit bytte :)

Og du er sikker på at du ikke byttet om hvilken du leverte inn og hvilken du kan få? Den du kan få er jo en 4k-tv, altså "bedre". Men bare 20 watt høyttalere vs. 30 watt. Jeg vil tro det er et veldig bra bytte, men sjekk på bilde-forumet.

Endret av Emancipate
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sammenligning av spesifikasjonene til TV'ene: http://www.prisjakt.no/product.php?j=3176368,2620520

 

Du har en 8000-serie fra 2014 og har fått tilbud om en 7000-serie fra 2015. Som Emancipate sier er det 4K på den nye, noe den gamle ikke har.

8000-serien vil nok ha bedre bildekvalitet, men siden den nye TV'en er et år nyere vet jeg ikke om det vil være noe særlig forskjell der.

Lenke til kommentar

Ser man på spesifikasjonene virker fjernsynet dere har fått tilbud om en god del enklere enn det dere ga fra dere. Tosidig ambilight, lavere lysstyrke, enklere bildebehandling, passiv 3d (trenger ikke være en ulempe). Men dere skal ha tilsvarende eller bedre. De kommer sikkert til å prøve seg med at den har 4k og derfor er minst dobbelt så god, men det er piss. 4k er ikke noe kvantesprang.

Lenke til kommentar

 

Finnes det TV i 8000-serien som kan erstatte det vi hadde?

Ja, presis den samme TVen finnes i flere Elkjøp-butikker:

http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/55PFS8109/philips-55-3d-smart-led-tv-55pfs8109#tab-store-availability-trigger

 

De argumenterer med at de butikkene der de har TV inne så er det franchise, mens de er direkte knyttet til Elkjøp. Det betydde at konstnadene med frakt blir uforholdsmessig dyr, samt at det er butikken vi henter TV hos så må dekke tapet (eller noe sånt....). Fatter ikke at det skal være så komplisert. Normalt sett har jeg aldri opplevd problemer med at de ikke kan hente produkter hos tilsvarende kjeder.

Lenke til kommentar

Umulig er det ikke, men det blir til utpris for butikken, og da er det ikke så hensiktsmessig

Så da lar det seg gjøre... Spørsmålet er om jeg bør gå videre med det, og kreve å få et identisk TV fra en annen butikk evt et bedre TV enn det vi har fått tilbud om - eller skal jeg stoppe her, og akseptere det vi har fått tilbud om? Hva hadde dere gjort?

Lenke til kommentar

Samsung UE55JS8005 har tilsvarende egenskaper. Ikke tenk på at utprisen er høyere hos Elkjøp, Hifiklubben selger den til 14k. De vil kanskje prøve seg med "4k" og "200Hz". Da kan du jo be dem finne et tilsvarende eller bedre produkt selv og ikke prøve å avspise deg. Teknologien går ikke fremover med 5-6000 kroner i året, selv om prisene gjør det.

Lenke til kommentar

Du skal ha tilsvarende eller bedre. Det er utgangspunktet. Det fjernsynet de har tilbudt deg er verken tilsvarende eller bedre. Hvis de ikke er villige til å gi deg et produkt de har på lager, får de stille seg med lua i hånda hos en av franchisebutikkene og prute så du får et nytt av samme type.

Endret av Isbilen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...