Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Fravær fra praksis (Ikke godkjent?)


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Lurer på om man egentlig får/skal få fravær fra praksis (Hvis man får fravær, så får man ikke praksisperioden godkjent og må levere 2 store oppgaver på nytt)

 

H*n er egentlig ferdig med praksisperioden, men har siste greie (Vet ikke hva det er, tror det er evaluering eller noe slikt) for at studiet skal bli godkjent.

 

Så greia er at en jeg kjenner har mistet en i familien sin og har benyttet fravær en gang, men denne gangen skal h*n gjøre siste "rituale" og har hentet inn dokumentasjon fra legen om hva fraværet gjelder og levert dette til skolen. Men har fått tilbakemelding om at dersom h*n blir borte disse 2-3 dagene får h*n fravær uansett grunn.. "Fravær er fravær, uansett grunn", fikk h*n beskjed fra kontoret på høyskolen.

 

Er det virkelig slik det er? Er det ikke lov å være borte for en SÅ STOR GRUNN!?

 

 

Håper noen som vet kan svare!

 

Tusen takk på forhånd! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du snakker om "siste greie" og "siste rituale"..? Mener du eksamen? Du kan utsette eksamen hvis du har legeerklæring. 

Det er lov å være syk. Men hvis personen er så mye borte at læreren ikke kan sette en karakter, da sier det seg jo selv. 

Fravær er jo fravær. Du er ikke tilstede. 

Nei, eksamen er h*n ferdig med, men tror det er en typ (2stk) deleksamen/hjemme eksamen som h*n har skrevet og levert inn, men dersom h*n ikke kommer på det obligatoriske møtet som innebærer noe som evaluering og slikt, så vil ikke disse eksamensoppgavene h*n har skrevet og levert inn telle og dermed må h*n ta det opp igjen neste år, samme med praksisperioden (hvis jeg ikke tar feil).

 

H*n har så og si aldri vært borte fra skolen, h*n var kun borte i 3-4 dager da h*n mistet et familiemedlem. Men trenger å dra tilbake hjem igjen da h*n må gjøre siste "rituale", da mener jeg - er litt usikker på hva man gjør, tror det er å gravlegge og gjøre noe med asken eller noe slikt.

Lenke til kommentar

Hvem er problemet med? Er det fra høyskolens side eller stedet/skolen det har vært praksis på? For det har noe å si for evt løsning. De få gangene jeg har vært vekke i praksis har jeg bare tatt det internt med praksislæreren og ikke involvert skolen. Bare sagt jeg blir vekke en halv dag der, eller hele der, er det greit om jeg kommer på den dagen der når de andre har fri, evt kommer en/flere dager etter man egentlig skulle vært ferdig, slik at totalen går opp.

 

Hvis det er snakk om møtet med veileder/lærer elns fra eget høyskole/universitet, bør jo det da kunne forskyves eller avtales på nytt..er jo lite fleksibelt fra skolens side.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...