Gå til innhold

PlayStation 2-spillene på PlayStation 4 er dårligere i Europa


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke hvorfor Sony, Nintendo mfl. ikke bare kan gi oss NTSC-versjonene når de relanserer spillene sine digitalt.

 

Jeg boikotter konsekvent 50hz-versjonene av spill som var designet for 60hz. Jeg vil ikke ha kunstig oppskalert bildefrekvens, og jeg vil heller ikke betale for å spille en treig versjon av spillet.

 

I det minste skulle jeg gjerne hatt muligheten til å velge hvilken versjon jeg vil. Er like greit for meg om spillet kommer uten tysk og fransk språkspor.

Lenke til kommentar

Orginalartikkelen forklarte ting litt bedre, synes gamer.no-artikkelen ikke var så lett å bli klok på, med en sammenblanding av framerate og oppdateringsfrekvens på skjermen. Et særdeles underlig valg av Sony, og nok et argument for å bruke egen emulator, billigere og bedre.

 

AtW

 

Det er litt knotete, men ikke så alt for vanskelig å få tilgang til den amerikanske nettbutikken, hvor dette problemet ikke eksisterer. Jeg gjorde det for Dark Cloud.
Lenke til kommentar

Det er sant, men også i US så er jo løsningen ganske dårlig (30 fps osv), dog ikke helt idiot som her i europa.

 

AtW

De amerikanske versjonene har akkurat samme framerate som originalt på PS2, så jeg veit ikke hva som skal være galt med det. Spillmotorene til mange eldre konsollspill er ikke optimalisert for framerate som overskrider normalen, og det ville føre til animasjoner som spilles av for raskt, og muligens en rekke andre bugs. Litt som når man prøver å tvinge skyrim over 60fps.

 

Konsollspill hadde (har? :p) som regel ikke 60fps med mindre det er for eksempel et fightingspill.

Endret av Pseudopod
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...