Gå til innhold

Apple har snekret sitt eget batterideksel til iPhone 6s


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jøsses, nei den så jeg ikke komme. Endelig noen som tør å gjeninnføre batteripukkelen og muligheten til å velge mer tykkelse og batterikapasitet uten at man må kjøpe ny telefon. :thumbup:

 

Men men, nå er det jo bare snakk om en eneste telefon av hundrevis av modeller som finnes på markedet så det helt store framskrittet er det ikke, men jeg håper det gjenoppliver konseptet hos andre produsenter også.

Lenke til kommentar

Er ingenting galt med konseptet og jeg liker at de integrerer det med de allerede svært så gode silikondekslene som Apple tilbyr fra før av. Men de kunne jo med fordel gjort litt mer ut av det når de først var i gang, det å bare ta et ekstra batteri og lime det fast på baksiden av et Apple Silikondeksel og wrappe silikon rundt virker lite inspirerende og uttrykket "fugly" har vel aldri vært mer passende til å beskrive et produkt.

 

Det er jo synd at det må bygge såpass på undersiden av telefonen også, det er jo ikke bare det at telefonen blir tykkere men den får større omkrets også som et resultat av dette. Den bygger endel mindre sammenlignet med tilsvarende produkter, men skulle ønske at Apple hadde en løsning for de klarte å få det til å knapt bygge noe ekstra på undersiden i det hele og store. Litt skuffende at det kun kommer i grå / sort og hvit farge også, når de tross alt tilbyr silikondeskler i utallige farger.

Lenke til kommentar

Hvilken omkrets, tykkelse og vekt ender telefonen opp med når du har på dekselet? Spørs jo ikke om de fleste som er såpass avhengig av den ekstra batterilevetiden burde vurdert Plus-modellen istedenfor og det spørs om det er noe særlig forskjell på størrelse og vekt sammenlignet med å ha et sånt deksel som dette. Fordelen med dekselet er naturligvis at du kan ta det av og på avhengig av når du eventuelt skulle trenge det ekstra batteriet.

Lenke til kommentar

Hmmmm, stygg som juling det kan jeg skrive under på! Men har en magefølelse på at konseptet er nøye kalkulert fra crApple sin sine, bare fullføringen suger stort! De lager en telefon med mindre, men innenfor en akseptabel minimum batteri kapasitet, så lanserer de litt senere "batteri deksel" til en dyr penge og brukere går mann av skafte for å skaffe seg dette. Nok ett "mersalg" produkt for crApple!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-lYdNbk55zt

Ser det går bra med valgene Apple tar om dagen når de begynner selge et batterideksel (med en helt hinsides pris) til flaggskipet sitt.

Instagram, snapchat og rosablogg-sauene begynner vel snart å lukte lunta når de sakte men sikkert må kjøpe seg svindyr plastikk, Smart Cases til 800 kroner og forholde seg til et adapterhelvete uten like.

Det morsomste her er at folk faktisk prøver rettferdiggjøre dette for Apple. Får kose meg videre med min Nexus 6P med sine 3450 mAh :)

Endret av Slettet-lYdNbk55zt
  • Liker 2
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...