Gå til innhold

AMD Polaris & Vega og midlertidig (?) Navi


ExcaliBuR
Gjest

 

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjører for øyeblikket stock men sliter litt med In Win A1 kabinettet, 4 vifter og HK har bare liksom 1 uttak ? tror jeg må gjøre noen bestillinger her altså. Kjører bare 2 vifter atm... Skjønner ikke hvor jeg har gjort av alle mine y splits, hadde vært nyttig nå.

Hvilke temp er det man skal se etter på 5700 XT, er jo 2 forskjellig, den andre er nær 95 grader ved gaming, unormalt høyt? Den første er på maks 70-75c da.

3DMark fra i5 3570k til 3700X:

https://www.3dmark.com/compare/fs/21400142/fs/21259073

Ikke noe grundig test med 3700X, må nok ta en nytt men såpass forskjell var det nu på CPU delen.

Endret av nagina
Lenke til kommentar

Sapphire Nitro+ kortet jeg testet var veldig lavt på støy. Men det er jo dyrere. Har ikke sett noe til HDMI-ruskeskjermbildet fra 1660 Super som jeg tester nå. Samme PC, samme kina HDMI-kabel, samme Windows. Eneste jeg har gjort er å oppdatere alt av software (sånn i tilfelle noe forbedring kan ha krysset), BIOS, chipset, ymse annet som Windows Update..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
nagina skrev (På 31.12.2019 den 19.58):

https://www.komplett.no/product/1136233/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/sapphire-pulse-radeon-rx-5700-xt

Forferdelig støy, tro om det finnes blokk til den uten å bestille fra Ebay/AliExpress?

Ta en undervolt med Afterburner, det hjelper nok endel. Stock er 1200mv, å kjøre ned til 1100mv går trolig uten problemer, kanskje lavere og. 

Lenke til kommentar

Jeg har snål oppførsel (i mangel av bedre beskrivelse) på et 5700 XT Pulse.

Hvis jeg prøver å overklokke minnet så begynner monitor å blinke. Det vil si, det kommer tidvis et meget raskt flash på skjermen, kan kanskje sammenlignes med når man blunker. Dette kommer uansett hvor mye jeg klokker minnet, altså +1 mhz er nok til at dette skjer.

Dette skjer om jeg klokker i afterburner eller manuelt i amd radeon software. Det skjer IKKE hvis jeg bruker den automatisk funksjonen i amd radeon software, da klokker minnet til 1900 mhz (default 1750) og det er ingen flashing.

Jeg har prøvd et par forskjellige drivere (bruker alltid DDU), det skjer uansett. Er det noen som har vært borti noe slikt før? Var ny denne.. Det er ikke kabel eller monitor, jeg har sjekket med andre skjermkort (også andre 5700 XT). 

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar
43 minutes ago, Sarasin said:

Hva oppnår man ved å klokke minnet til for eksempel 1900? Sånn i ren FPS vs. Temps (les: lyd), mener jeg? Har et Nitro+ 5700 XT :)

Kommer helt ann på hvilket spill og oppløsning det er snakk om, men jeg fant ut at det hjalp mye mer enn core clock i bf og cod. Virker som 5700xt egentlig er "veldig" bandwidth starved 

Lenke til kommentar

Jeg har mine maskiner på separat "serverrom" med kabelføring (DP, USB) i veggene til de ulike rommene. Selve "serverrommet" er tilkoblet ventilasjon så akkumulerer ikke mye varme. Støy betyr ikke noe siden veggene er isolert og rommet er lukket. 

Spørsmålet var egentlig hva som kan skyldes slik oppførsel. Jeg har aldri opplevd noe slikt før, var spesielt syntes jeg 

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

AMD CES ventes heftig på her. Det kan enten bli en høydare eller litt meh. Jeg håper de vil snakke om Navi21 (kanskje også 23) og vise noe håndfast. 

Ellers blir det nok mye threadripper og kanskje litt nyheter om når Ryzen 4000 er ventet å komme? Kanskje litt X670? B550 blir helt sikkert nevnt.

Spent...

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...