Gå til innhold

ANMELDELSE: WRC 5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt skrevet artikkel, jeg liker det faktum at rallyspill med det kjøretekniske i fokus har fått gode anmeldelser og har solgt relativt bra. Ser ut som det å gå tilbake til enklere rallyspill med kjøringen i fokus var riktig løsning, noe jeg har håpet på i noen år nå.

 

Det ser ut som bildet på forsiden av Gamer.no ser litt rart ut, burde fikses :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er ikke så mystisk at kartleseren "forsvinner" det skjer når man kræsjer mye og elektronikken blir ødelagt, så da virker ikke headsettet i hjelmen. Syns det var en kul effekt jeg.

 

Kul effekt, i praksis ja, men det bugger seg, slik at kartleseren faktisk forsvinner av og til, selv når elektronikken ikke er ødelagt i det hele tatt...

Lenke til kommentar

"Vil man starte på nytt, kan man kun gjøre dette én gang. Per omstart kan man også begi seg ut på siste etappe av et løp kun én gang. Dette resulterer i at jeg må gi opp halvparten av rallyene, dels på grunn av frustrasjon, dels fordi bilen ikke vil gå lengre."

 

Mulig jeg misforstår her nå, men nå er det vel viteligen ikke slik at man alltid kommer i mål. Spesielt om bilen ikke vill gå lengere.

 

Jeg mener også at spill gir mye mer i lengden om man ikke kan starte på nytt. Da kan man jo bare forsøke på nytt til man vinner. I mine øyne er det en uting at man skal legge til rette for at alt skal gå så bra hele tiden, og at feil ikke straffer seg. Hva så om du kom inn sist den sesongen, da kom du sist da. Bedre lykke neste gang.

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Hei jeg har wrc 5 til ps4 og jeg gledet meg sykt mye til og spille det etter at jeg hadde kjøpt det.men jeg ble ganske skuffet over hvor dårlig grafikk det var på den spillet.har spilt det flere ganger men synes ikke det har noe med rally og gjøre.når man kjører over et håp og skal lande helt vanlig så lander den ned i baken og kjører rett av veien.hadde håpet at det var flere etapper en bare seks eller syv på.hadde ønsket at det var like mye som det er i virkeligheten på de løpene dem kjører.og når det regner så synes jeg det burde vises når det er regn på noen av etappene.så håper at WRC 6 blir bedre en hva wrc 5 til PS4 er

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...