Gå til innhold

Twitch i Norge


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Det morsomme med Twitch er jo at det er så mye forskjellig der. Har oppdaget spill og andre ting jeg aldri trodde jeg var interessert i, blant annet oppdaget jeg Adobe sin kanal nylig via det creative greiene.

 

Det jeg misliker med Twitch er at det på mange måter er en ungdomsskole i miniatyr. I hvert fall opplevde jeg det sånn i den tiden jeg fulgte hearthstone-streamere der. Alle snakker på samme måten, i emotes stort sett, og du har samme type gutt/jente drama som det var mye av i den alderen, bare at det er 25 åringer som sitter sånn nå. Men noen spill er kanskje verre i den forstand enn andre.

 

Norske streamere har jeg ikke sett mye av, men så det var en norsk Hearthstone streamer som hadde ok med seere for en tid tilbake. Het Asmodai eller noe sånt og hadde 4-500 som fulgte med. Holder sikkert på ennå.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

personlig digger jeg at en norsk person streamer og har fått så mange følgere (engelsk stream) Jeg vet om ingen andre en deg som har mange følgere på twitch som er da selvfølgelig norske, Den eneste andre norske streameren som jeg vet om er StianNorway, men det er alle, (tror jeg)

 

Det er veldig mange "små" norske streamere, men grunnen til at jeg ikke kan se på de, er mangel på "lidenskap" hvis jeg kan kalle det det, det blir veldig mye fokus på spillet og ingen kontakt med publikum. og det blir veldig mye mumlig..

 

PS: digger deg Said

Jeg har startet for litt siden og kan da si at jeg fokuserer veldig på chatten og dem som er der, har kommet på 10-20+ seere fast hver dag hvor jeg får mye skryt for å inkludere "publikum". Riktignok streamer jeg på norsk nå om dagen og tar tid å bygge seg opp folk som ser på.

Lenke til kommentar

Svenske spillere har deltatt i mange turneringer. I tillegg har Sverige internasjonalt publikum. For eksempel Pewdiepie satser ikke lokalt, men han satser internasjonalt. Hvis du har 1200 så betyr det vel at du satser lokalt og ikke internasjonalt. Det er et veldig bra tall for å være lokalt. Med tanke på at vi har 5 millioner mennesker i Norge.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...

Hey

 

Jeg er en norsk streamer som har streamet i over 1 år nå! Sliter med at folk bare er ute etter skins og ikkje skills eller kvalitet. Har over 10,000 følgere og hadde ca 20-40 stk som så på. Men etter jeg tapte mine 3000 dollar inventory har jeg bare 8-10 igjen! jeg streamer på engelsk og er global og jobber med rank A+ på ESEA. har en bra stream med bra quality men uten skins og giveaways får heg bare ikke advertiset streamen min... noen tips??

 

twitch.tv/2easy_prestige

Lenke til kommentar

Kontinuitet. Networking som det så pent heter på engelsk, er VELDIG viktig. Skaff deg venner som driver med det samme som deg. Heng i streamer til folk du liker å se på og snakk med folk slik at flere og flere kjenner igjen navnet ditt der du dukker opp, men IKKE REKLAMÈR for deg selv i streamen til andre med mindre du får lov til det. Og stream spill du liker. Ikke stream spill du ikke intr deg for bare fordi det spillet ligger høyt oppe på most watched listen på Twitch. Ha god kvalitet på audio og video. Engasjèr deg, og snakk med folk i chatten din så mye du kan. Aner ikke om du preiker norsk eller engelsk, men om du prater norsk så vurdèr å gå over til engelsk.

 

Skaff deg mods (dersom du ikke har det) og prøv å hold hele miljøet rundt streamen din så vennlig og hyggelig som du klarer. Med en gang det begynner å bli LITT toxic i chatten din så baller det på seg og fler og fler som er der for å slappe av og kose seg, finner seg en annen å se på fordi fuckboys i chatten din ødelegger opplevelsen deres.

Endret av IcedInsanity
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...